Hästens Excel parivuode 180 x 200cm. ovh. 9680

Kourulanmäki, Lappeenranta

5 990 €

22 tou 15:26
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Kauppa: Vepsäläinen, Lappeenranta
Kaupan kaikki ilmoitukset (118)
Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.
Katso koko valikoima

Ilmoituksen tiedot

Toinen puoli sängystä medium kovuus, toinen fast. BJ-petauspatja.

Kokonaan käsityönä ja tilauksesta valmistettu Hästens Excel on runsas ja ylellinen sänky. Se mukautuu kehosi liikkeisiin vaivattomasti, mikä takaa keskeytymättömän unen. Useat kerrokset jouhta, puhdasta villaa ja puuvillaa tekevät Excel-sängystä ylellisen mukavan ja pehmeän.

Excel on valmistettu taidokkaasti käsityönä. Sängyn rungossa on käytetty kaksoisjousitusta ja tarkkaan valikoituja luonnonmateriaaleja. Excel on poikkeuksellisen kutsuva sänky, sillä vaikka se on pinnaltaan ihanan pehmeä, sen tukeva ydin keventää kuormitusta sängyn päällä.

Sängyn antama tuki syntyy pussijousituksen ja Bonnell-jousituksen yhdistelmästä. Bonnell-jousitus on suunniteltu pysymään vakaana, kun taas pussijouset muotoutuvat kehosi ja liikkeidesi mukaan, antaen parempaa ja vankempaa tukea vartalollesi.

Sänky koostuu kahdesta 90 x 200 cm rungosta ja yhtenäisestä 180 x 200 cm BJ-petauspatjasta. jalat k.16 cm, halk. 5.5 cm.
Rungolla ja jousituksella on 25 vuoden takuu toimituspäivästä lähtien.

TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA:
Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.


Ostoksesi arvo 500 € 41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %. Lisätiedot klarna.fi.


Vepsäläinen, Lappeenranta

Myllymäenkatu 34
53550 Lappeenranta

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat