Pieni viinitila Unkarissa, 45,- vrk, 280,- vko

Oulu

280 €/vko

21 tou 07:26
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Bor ut
Vuokra alkaen: 280 €/vko
Maa: Unkari
Pinta-ala: 64 m²
Huoneita: 3
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Asko Pietarila
Käyttäjä tammikuusta 2014

Ilmoituksen tiedot

PIENI VIINITILA ETELÄ-UNKARISSA (Szekszárd)
Hinta 280,-/vko, 45,-/vrk minimi 4vrk, majoitus 2-7 hengelle
Lisätietoja ja kuvia: pieask@hotmail.com

Szekszárd on n. 40 000 asukkaan viehättävä, rauhallinen pikkukaupunki, 150km Budapestista etelään, turvallinen lasten kannalta. Kaupungissa on mm. hieno maauimala-kylpylä.

1700m2 tilalla on 1970-luvulla rakennettu 2-kerroksinen talo, jossa lisäksi viinikellari ja autotalli. Yläkerrassa on elektroninen ilmastointi-/lämpöpuhallin, joka viilentää kesällä ja lämmittää talvella. Ylhäällä pieni yhdistetty olohuone/makuuhuone, jossa parivuode ja 2 x 2 hengen vuodesohvaa. Yläkerrassa myös pieni kylpyhuone/WC,jossa suihku Koko viinitila on vuokralaisen omassa käytössä.
Tilalla on käytössä 200Gb WIFI-yhteys

Alakerrassa pieni keittiö, jossa, sähköhella ja jääkaappi + mikrouuni. Alhaalla lisäksi ruokailuhuone pöytineen ja tuoleineen sekä kapea nukkuma-/ kodinhoitohuone, jossa WC ja pyykkikone. Nukkumahuoneessa 90cm leveä seinälle nostettava sänky. Puhtaat vuodevaatteet ja pyyhkeet odottavat tulijaa. Autotallista ja varastosta löytyy mm. polkupyöriä ja pelivälineitä, mm sulkapallo ja Dart-taulu ja tikat sekä pöytätennispöytä ja -välineet.

Pihalla hyvin tilaa harrastuksille. Tilalla kasvaa rypäleiden lisäksi lukuisia hedelmäpuita mm:luumu-, kirsikka-, persikka-, aprikoosipuu. Kirsikka- ja muut hedelmäpuut kukkivat maalis-huhtikuussa. Kirsikat kypsyvät ensimmäisenä ja ovat syötäviä kesäkuussa.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat