Unipuu laatikosto kuudella laatikolla

Suorama, Kangasala

180 €

23 tou 12:02
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Tanja
Käyttäjä maaliskuusta 2018
Tunnistettu henkilö
Kaikki ilmoitukset (15)

Postita se pakettina
Välitämme torilöydöt edullisesti kaikkialle Suomeen. Postita nyt Pikkupaketti pieneen hintaan:

Pikkupaketti 5 € (norm. 5,90)

Tarjous voimassa 5.-30.6. koodilla PIKKUPAKETTI

Postita paketti »

Ilmoituksen tiedot

Puran tarvittaessa pienempiin osiin ennen noutoa, niin kuljetus onnistuu pienemmälläkin autolla sitten. Kysy rohkeasti lisätietoja ja lisäkuvia.

Uutena meille ostettu Niemen Tehtaiden laadukas Unipuu/Unisetti laatikosto kuudella laatikolla. Laatikosto on muuten väriltään valkoinen, mutta laatikoiden etulevyt on vaaleansiniset. Meillä tämä on ollut aina sängyn alla, niin ei ole vienyt huoneesta ylimääräistä tilaa. Laatikot on todella reilun kokoiset ja laatikostoon mahtuukin hyvin säilöön leluja tai muuta lastenhuoneen tavaraa. Lapsiturvalliset laatikot, eivät tipu paikoiltaan vaikka ne vetäisi täysin auki. Laatikot liikkuvat moitteettomasti. Laatikosto on muuten ehjä ja suhteellisen siistissä kunnossa (toki väkisinkin joitain käytössä tulleita jälkiä löytyy), mutta päällä oleva levy on varmaan muutossa saanut vähän osumaa, katso viimeinen kuva. Tuohan jää kyllä hyvin piiloon mikäli säilyttää sängyn alla, muutoin vaatii pientä fiksausta tai jonkun liinan päälle. Uutena tämä maksoi 524 ja ilman tuota päällilevyn osumaa ei paljoa uudelle häviä, laadukas tuote kyseessä. Mitat: leveys n. 174,5 cm, korkeus vähän alle 40 cm sekä syvyys ilman etulevyjä n. 40,5 cm ja etulevy n. 2 cm sekä kahva n. 3 cm. Omat kantajat mukaan, on aika painava laatikosto. Kaksi kerrosta mentävä rappuja alaspäin, hissiä ei ole. Katsothan myös muut myynti-ilmoitukseni!

Hinta 180. Ainoastaan nouto Suoramalta (en postita eikä ole kuljetusmahdollisuutta itselläni). Nopeat kaupat, ei pitkiä varauksia. MMM.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat