Energiahoito Porissa, myös kaukohoidot

Käppärä-Isomäki, Pori
19 maa 18:17
Tyyppi: Myydään
Linkki: Katso hintatiedot kotisivuiltani
Kauppa: Toivon Lintu
Kaupan kaikki ilmoitukset (4)

Ilmoituksen tiedot

Energiahoito on tuhansia vuosia vanhaa. Kaikki me olemme energiaa ja sen totesi myös aikoinaan Albert Einstein.
Energiahoidoista on olemassa myös tieteellisesti tutkittua tietoa. Hoitaja välittää käsiensä kautta värähtelevää energiaa hoidettavalleen.
Koska energia ei tunne välimatkaa, voi sen tehdä aina myös kaukohoitona, mikä on ihanaa sillä voit olla vaikka toisella puolella maailmaa. Hoito etenee aina hoidettavan ehdoilla ja tahdissa. Jokainen energiahoito on yksilöllinen.

Energiahoito eheyttää, palauttaa energiasi sinuun, tuo sinut kokonaiseksi. Hoidon teho perustuu stressin ja jännitysten purkamiseen autonomisesta hermostosta. SFT on täydentävä hoitomuoto, joka voi auttaa stressiin, ahdistukseen, masennukseen, lisätä mielenrauhaa sekä auttaa anteeksiannossa. Hoito on täysin turvallinen, eikä voi aiheuttaa mitään vahinkoa ja hoidot täydentävät länsimaisia hoitokeinoja loistavasti! SFT energiahoito on kattavin energiahoito, ja sisältää mm.kaikki Reikin tasot ja paljon muita vihkimyksiä. Olen opiskellut tätä hoitomuotoa vuoden joten kyseessä on laaja ja kattava hoito.

Hoidon voi ottaa yksi hoito kerrallaan, mutta suosittelen useamman hoidon pakettia parhaimman hyödyn saamiseksi. Voit tulla energiahoitoon, vaikka et tarvitsisikaan apua mihinkään tiettyyn vaivaan tai tilanteeseen, sillä hoito tarjoaa ihanan rentoutumishetken. Hoitohuoneeni sijaitsee Porin Käppärässä idyllisessä omakotitalossa. Kaukohoidon voit vastaanottaa olit missä päin maailmaa tahansa. Voin myös räätälöidä sinulle paketin, jossa yhdistyvät valmennus sekä energiahoidot.

Kun olet käynyt paikan päällä energiahoidossa, kirjoitan sinulle aina sähköpostiin henkilökohtaisen pitkän palautteen mitä olen kokenut ja mitä on tullut esille hoidon aikana.Palaute on uniikki ja se on juuri sinulle.
Toivon Lintu

Männistöntie 11
28120 Pori

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat