Näköalahuvila Himos Panorama

Jämsä Keskus, Jämsä
23 syy 17:52
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Haperotie 16
Vuodepaikkoja: Enemmän kuin 10
Pinta-ala: 223 m²
Kunto: Uusi
Kauppa: Varaamökki.com
Kaupan kaikki ilmoitukset (9)

Ilmoituksen tiedot

UUSI KOHDE - HIMOS PANORAMA

Hinnat sisältävät liinavaatteet pedattuina, pyyhkeet, ulkoporeammeen käytön sekä loppusiivouksen.

Joulu ja uusivuosi vapaana!

Himos Panorama on jotain ainutlaatuista Suomessa. Himosgolfin alueella korkeimmalla paikalla rinteessä vastavalmistunut korkealuokkainen huvila, jossa suuret näköalaterassit ja hulppea poreamme.

Neliöt: 223 m2
Henkilömäärä: 10 + 2
Makuuhuoneet: 5
Kylpyhuoneet: 2
WC:t 3
Ulkoporeamme
Pysäköintitilaa jopa kahdeksalle autolle.

Himos Areena ja Himos Center ovat noin 2,5 km etäisyydellä ja Himos Golf autolla 3 km ja kävellen hieman yli kilometrin päässä. Merkityt retkeily- ja maastopyöräreitit lähtevät vierestä ja rinteille ajat talvisin muutamassa minuutissa.

Tämä raikkaan skandinaavinen huvila on tehty viihtymiseen ja nautiskeluun kokoustamista unohtamatta. Suurista panoraamaikkunoista avautuu näkymät yli golfkentän lähes koko Himoksen alueelle. Täällä maisema on alati vuodenaikojen mukaan muuttuva taulu, joka kesällä häikäisee vihreydellään, syksyllä hurmaa ruskallaan ja talvella kietoo sinut lumivaippaansa. Illan pimetessä alla on valojen tuikkiva saaristo.

Majoittujia mahtuu 10 viiteen makuuhuoneeseen, joista neljässä on yksittäiset vuoteet ja yhdessä parivuode. Plusmajoitusta tarjoavat kaksi ilmapatjaa. Alakerrassa on tunnelmallinen sauna, jonka ikkunoista on näköalat. Vilvoittelemaan pääset joko alakerran lounge-tilaan tai alaterassille, jossa on kahdeksan henkeä vetävä poreamme näköaloin. Alakerrassa on myös jääkaappi virvokkeille ja pyykinpesukone ja kaksi erillistä wc:tä.

Täydellisesti varustellun avokeittiön yhteydessä on 12 hengen ruokapöytä 16 hengen Iittala-astiastolla. Ruokailutilan yhteydessä on erillinen lasitettu terassi, jossa on mukavat loungesohvat. Lasittamattomalla terassilla on ulkoruokailuun pitkä ruokapöytä ja kaasugrilli.

Olohuone on yhdessäolon ja nautiskelun sydämenä, ja siinä on laadukas taulu-tv äänentoistolla. Sisustustakka tuo elävän tulen tunnelmaa. Yläkerrassa on myös talon toinen kylpyhuone ja wc.

Huvilan säännöt: Hyvin käyttäytyvät lemmikit sallittu lisämaksusta (maks kaksi). Tupakointi sallittu vain terassialueiden ulkopuolella. Varaajan ikäraja 24v.

Kokonaishinta sisältää liinavaatteet pedattuina, pyyhkeet, poreammeen käytön sekä loppusiivouksen. Lisäksi käytössä on Taaperopaketti syöttuolilla, matkasängyllä ja potalla.

Elämäsi parasta lomailua Himoksella!

Varaamökki.com välittää tätä yksityisessä omistuksessa olevaa majoituskohdetta omistajan / vuokranantajan toimeksiannosta.
Varaamökki.com

Tuomipakkaintie 9
85100 KALAJOKI

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat