Ihanat remontoidut mökit luonnonrauhassa

Lohilahti, Sulkava
17 lok 13:44
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Piojärventie
Vuodepaikkoja: 6
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: Aki ja Kaisa Muhonen
Käyttäjä maaliskuusta 2021

Ilmoituksen tiedot

Lämpimästi tervetuloa mökkeilemään Sulkavan Lohilahdelle!

Meillä voit marjastaa, sienestää, tehdä etätöitä tai vain nauttia luonnonrauhasta sekä pimenevistä illoista takkatulen ääressä.

Vuokraamme kolmea viihtyisää ja siistiä, juuri mittavasti remontoitua lomamökkiä.
Kaikissa lomamökeissämme on sähköt sekä juokseva vesi kaivosta (kylmä/lämmin). Jokaisessa mökissä on nukkumapaikat kuudelle henkilölle.
Lomamökkimme ovat hyvin varusteltuja. Mökeissä on laaja astiasto sekä ruuanlaittovälineistö. Mökeissä on sähkökäyttöinen liesi, uuni ja jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin-ja vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain, imuri, taulutelevisio sekä radio/CD-soitin. Jokaiseen lomamökkiin kuuluu oma puusauna polttopuineen, soutuvene sekä pelastusliivejä, grillipaikka ja sähkögrilli, useita erilaisia ulkopelejä, onkia, darts/tikkataulu, riippumatto ja aurinkotuoleja. Mökkien saunoissa on ladattavat mökkisuihkut ja jokaiselle mökille on kesällä 2023 laitettu uudet Biolan Eco kompostikäymälät. Meillä on lisäksi vuokrattavana sup-lautoja, inkkarikanootteja ja kumiveneitä. Läheisestä pihapiiristämme löytyy suloisia kotieläimiä.
Kurkkaa lisätietoja ja kuvia nettisivuiltamme www.muhosenlomamokit.fi. Yhteydenotot/varaukset Tori-viestillä, sähköpostitse, nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse 050 365 5985/0500 654 691.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat