Joenrantatontti Vihdissä

Vihti

35 000 €

26 tou 23:31
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Haimoo
Kunto: Tyydyttävä
Ilmoittaja: Inna
Käyttäjä syyskuusta 2019
Kaikki ilmoitukset (19)

Ilmoituksen tiedot

Harvinainen joenrantatontti Vihdin Haimoossa vapaa-ajan asunnolle.
Vihdin keskustaan vain 10 km matka.

Tontin koko 5100 m2. Sähköliittymä valmiina.

Jokeen on ihana pulahtaa saunasta ja kalastamaankin pääsee.

Tontti on hyvin rehevä ja monimuotoinen kasvillisuudestaan. Tontilta löytyy ainakin muutama tammi, kataja, syreeni, tuomi, vaahtera, pihlajia, koivuja, leppiä, haapoja, kuusia ja mäntyjä.
Sieniä ja tatteja löytyy myös omalta tontilta ja lähimetsistä vielä enemmän. Lähistöllä on myös hyviä mustikka- ja vadelmapaikkoja.

Kaivossa on riittänyt hyvin vettä kuivimpinakin kesinä.

Tontilla on vanha jalasmökki, joka myydään purkukuntoisena ja rantasauna, joka on purettava. Sekä vanha käyttökelpoinen puucee. Jalasmökki on helppo kuljettaa kokonaisena kaatopaikalle (tarvittaessa sopiva kuorma-auto kuskeineen löytyy lähistöltä).
Uudempana rakennuksena on vasta 5 vuotta vanha vaja säilytykseen ja vaikkapa parin yön nukkumiseenkin uuden mökin valmistumista odotellessa.

Mökillä ei ole oleskeltu pitkään aikaan ja tontti on ehtinyt rehevöityä ja vaatii runsaasti siistimistä. Voit muokata siitä omanlaisen ja polttopuutkin saa omalta tontilta. Kuvassa näkyvät isot kuuset on kaadettu ja tontti on nyt valoisampi ylhäältä. Alhaalla on vielä isoja kuusia ja muita puita kaadettavaksi.

Mökin paikka on pienen mäen päällä, josta avautuu näkymä myös joen yli. Joen toisella puolella on pelkkää luontoa.

Tontille vie hyväkuntoinen hiekkatie, joka loppuu noin 7 m ennen tontin rajaa. Auto on aiemmin jätetty siihen, mutta kannattanee tehdä pieni tienpätkä tontin sisälle asti. Mökkinaapurilla on rakennusfirma ja sieltäkin voi kysyä apua.

Sijainti on rauhallinen. Toisella puolella on omakotitalo ja tontin jälkeen yksi mökki ennen luonnon alkamista. Joen toisella puolella on pelkkää luontoa.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää ja tarkemmat ohjeet paikan löytämiseen. Voit käydä katsomassa tonttia ensin omatoimisesti, koska asun kauempana. Kaupan paperityöt tekee kiinteistönvälittäjä ja esittelyt hoitaa omistaja
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat