Onko kaapeissasi Muumeja?

Keskusta - Etu-Töölö, Helsinki
eilen 10:31
Tyyppi: Ostetaan
Linkki: Täytä ostolomake
Kauppa: Muumimukit Rahaksi
Kaupan kaikki ilmoitukset (100)

Ilmoituksen tiedot

Löytyykö kaapeistasi näitä muumifiguureita?

Me ostamme ne!

Ota kuva muumituotteistasi ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen info@muumimukitrahaksi.fi, WhatsAppin kautta/tekstiviestinä numeroon 044 2449696 tai täytä alla oleva lomake.

Saat tarjouksen vielä saman päivän aikana. Meille voit tarjota näiden muumifiguurien lisäksi myös muumiastioita ja mitä vain muumiaiheista. Ostamme niin uusia kuin käytettyjäkin muumiastioita aina yksittäisestä tuotteesta suuriin kokoelmiin asti. Meiltä saat varmasti asiantuntevan hinta-arvion ostotarjouksemme yhteydessä. Parhaimmillaan asiakkaamme on saanut kokoelmastaan yli 30 000 euroa.

Muumituotteiden myyminen meille on aina helppoa, nopeaa ja luotettavaa. Tuhansien tyytyväisten asiakkaiden lisäksi olemme nykyään myös Moomin Charactersin virallinen lisenssinhaltija.

Mikäli asutte Turussa, voimme hakea muumituotteet lähes samalla sekunnilla. Nouto onnistuu myös muilta paikkakunnilta tapauskohtaisesti etenkin suuremmat muumikokoelmat pyrimme aina noutamaan kotiovelta.

hakusanat: muumimuki, muumimukit, muumimukit rahaksi, ostetaan muumimukeja, muurla muumimuki, muurlamuki, muumi emali, muumi emalimuki, faunimuumi, fauni, muumifiguuri, atelier fauni, leo tykkyläinen, muumi 50-luku, helena kuuskoski, muuminukke, arabia
Muumimukit Rahaksi

20100 Turku

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat