Tontti 5000m2 Iso-Vehkalahti Juankoski (Kuopio)

Juankoski Keskus, Kuopio

23 700 €

17 elo 12:24
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Näkyväniementie 60
Ilmoittaja: Airi Nousiainen

Ilmoituksen tiedot

Tontti on vielä määräalana, mutta se irroitetaan ennen kauppaa omaksi yksikökseen. Tie perille ja sähköt rajalla. Alueella on ranta-kaava:
Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala 150m2 (lomarakennus 20m rannasta ja ympärivuotinen 40m rannasta; sauna koko max.30m2 15m rannasta ja talousrakennukset esim- grillikatos 12m2 15m rannasta). Maa-alue on kartassa punertavalla merkitty, katso myös Suomen kartta.

Lähellä on kaksi taajamaa Juankoski ja Kaavi, jossa esim. Alko. Myöskin Tahkon loma-alue on lähellä (autolla vain 45 min. www.tahko.com), siellä voi mm. lasketella, golfata ja käydä kylpylässä. Juankosken satamasta saa venepaikan, ja täältä pääsee Kallaveden kautta Saimaalle, josta kanavaa pitkin vaikka Suomenlahdelle ja muille maailman merille.

http://www.tahkonvesireitti.com/media/Tahko-Kuopio_vesireittikartta.pdf

Järven vesi on puhdasta, jopa Juankosken vedenottamo on lahden pohjukassa. Ranta on matala ja kovapohjainen, paitsi niemen kärjessä, jossa on syvempää.

Ajo-ohje: Juankoskelta n. 6km ja Kaavilta n.7km Vehkapuun risteykseen, josta Kämäräisen tieltä Näkyväniementielle oikealle n. 1100m.

Hintapyyntö alueella toteutuneista kaupoista keskimäärin.

https://khr.maanmittauslaitos.fi/tilastopalvelu/rest/API/kiinteistokauppojen-tilastopalvelu.html?v=1.2.0&#t511g5_x_2016_2017_x_Maakunta

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja