Korvela Duetto matto -50% 115x250

Ilmajoki Keskus, Ilmajoki

668 €

27 kes 15:14
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Lisätietoa Duetto matoista
Kauppa: NettiMATTO.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (69)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Tästä nyt huippulaatua erittäin edullisesti. Myymme tämän Hanna Korvelan Duetto maton nyt puoleen hintaan. Puuvilla väri on valkoinen ja paperinarun värinä on luonnonväri.

Maton koko on 115x250cm. Matto on uusi ja käyttämätön. Maton ohjehinta on 1336e. Nyt saat tämän puoleen hintaan eli 668e sisältäen toimituksen.

Mattoa vain yksi kappale tähän hintaan!

Voit ostaa maton myös esimerkiksi myös Klarna laskulla, ota yhteyttä.

Hakusanat: matto, mattoja, matot, käytävämatto, keittiön matto, keittiö matto, hieno matto, räsy matto, räsymatto, puuvillamatto, puuvilla matto, olohuoneen matto, makuuhuoneen matto, uniikki matto, värikäs matto, hyvä matto, kestävä matto, halpa matto, edullinen matto, Hanna Korvela, Korvela, Duetto-matto, Duetto matto, design matto

------------------------

Torikaupassamme olevat matot ovat uniikkeja yksittäiskappaleita eivätkä ole myynnissä nettikaupassa. Moni matoista on todellisia harvinaisuuksia joita ei muualta löydy. Torikaupan matot myydään erityisen edulliseen "Torinetto"hintaan.

Kattavimman valikoiman mattoja löydät meidän nettikaupastamme www.nettimatto.fi tai Suomen suurimmasta mattomyymälästä Ilmajoelta Kaaronojantieltä.
NettiMATTO.fi

Kaaronojantie 2
60800 Ilmajoki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat