Ilmanviilennin Olimpia Splendid Peler 6C

Vallila, Helsinki

194 €

13 hei 09:42
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Tutustu täällä
Kauppa: Allergia- ja Sisäilma-apu Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (14)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Olimpia Splendid on arvostettu ilmanviilennyslaitteiden valmistaja, jonka valikoimaan kuuluu nyt myös Peler ilmanviilentimet.

Peler ilmanviilennin on heti käyttövalmis ilman asennusta tai kytkentöjä. Lisäät vain vettä säiliöön ja työnnät sähköpistokkeen pistorasiaan.

Veden avulla toimiva ilmanviilennin/ilmanjäähdytin on pienempi ja kevyempi sekä helpommin käyttöön otettava kuin siirrettävä ilmastointilaite. Viilennysteholtaan ilmanviilennin ei kuitenkaan vastaa siirrettävän ilmastointilaitteen tehoa, sillä laite tuottaa vain hieman huoneilmaa viileämpää ilmaa. Lämpimässä huoneessa ilmanviilennin tuottaa mittaustemme mukaan noin 4 astetta huoneilmaa viileämpää ilmaa ja kun säiliössä käytettiin jääkylmää vettä oli laitteen puhaltama ilma noin 6 astetta huoneilmaa viileämpää. Sen vuoksi laite viilentää ilmaa vain lähellä ja silloin kun hyödynnetään lisäksi viilentimen tuottamaa ilmavirtaa.

Ilmanviilentimen mukana tulee kaksi "kylmäkallea", jotka voi lisätä vesiastiaan ja näin pitää veden pitkään kylmänä.

Peler 6C on kompakti ilmanviilennin, jonka voi kätevästi täyttää laitteen päällä olevasta luukusta, led-näyttö ja kosketusnäppäimet, pestävä suodatin ja ilmansuuntaus. Pyörät helpottavat laitteen siirtämistä.

Käyttöohjeen kielet ovat toistaiseksi englanti, ranska, saksa, espanja ja italia.

Voit noutaa tuotteen myös myymälästämme, osoitteesta Sturenkatu 43, Helsinki.
Allergia- ja Sisäilma-apu Oy

Sturenkatu 43
00550 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat