Kannettava ilmanpuhdistin 6G Cool

Vallila, Helsinki

149 €

22 mar 17:10
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Tutustu ja osta kannettava ilmanpuhdistin
Kauppa: Allergia- ja Sisäilma-apu Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (14)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

6G Cool on taskukokoinen ilmanpuhdistin. Kotimaisen Lifa Air Oy:n kehittämä laite on varustettu huipputason suodatinteknologialla ja se poistaa ilmasta tehokkaasti sekä kaasuja, että hiukkasia. 6G Cool ilmanpuhdistin poistaa ilman epäpuhtaudet lähietäisyydeltä. Voit kantaa laitetta kaulallasi, jolloin se kulkee kätevästi mukanasi ja auttaa pitämään hengitysilmasi terveellisempänä.

Laitteessa on sisäänrakennettu puhallin. Ilma kulkee pienhiukkaset suodattavan HEPA-suodattimen läpi, jonka jälkeen PECO-suodatin muuntaa HEPA-suodattimen läpäisseeet orgaaniset yhdisteeet harmittomiksi yhdisteiksi. 6G:n HEPA filtteri pysäyttää hiukkaset aina 0.01 mikroniin asti yhdessä PECO teknologian kanssa se pysäyttää ja eliminoi yleiset virukset ja bakteerit.

6G Cool suodattaa yli 99% hengitysilman epäpuhtauksista kuten PM2.5-hiukkasista, allergeeneistä, lemmikin hilseestä, viruksista, bakteereista sekä haitallisista orgaanisista yhdisteistä.

Vaihdettava HEPA-suodatin kestää käytössä ilman laadusta ja käyttötiheydestä riippuen 2-8 viikkoa. Laitteen mukana on yksi suodatin. Puhdistimeen on saatavilla vaihtosuodattimia.

Värivaihtoehdot ovat valkoinen ja harmaa.

Voit noutaa tuotteen myös myymälästämme, osoitteesta Sturenkatu 43, Helsinki.
Allergia- ja Sisäilma-apu Oy

Sturenkatu 43
00550 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat