Porosalmi, 6+2hlö, Rukan Salmilampi

Rukatunturi, Kuusamo
23 syy 17:07
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Salmilamminkaita 3
Vuodepaikkoja: 8
Pinta-ala: 160 m²
Kunto: Uusi
Linkki: katso lisää ja varaa
Kauppa: Rukan Huvila & Huolto Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (8)

Ilmoituksen tiedot

Porosalmi on uusi, upea hirsihuvila Rukan Salmilammen alueella

Teethän varauksen ensisijaisesti kotisivuillamme www.rhh.fi! Kotisivuilla nähtävillä ajantasainen varauskalenteri ja varauksen teko onnistuu helposti. Annamme lisätietoja mielellämme myös puhelimitse!

Porosalmi on uusi, viihtyisä ja tasokas 6+2 hengen huvila kauniilla Salmilammen alueella lähellä Rukan palveluja. Monipuolinen ja kattava varustelu takaa onnistuneen loman kaikkina vuodenaikoina! Valmistunut 2023.

OLOHUONE-KEITTIÖ
Kaksikerroksisen huvilan avara ja valoisa olohuone-keittiö sijaitsee sisääntulokerroksessa. Keittiöstä ja olohuoneesta voi ihailla kaunista suomaisemaa Salmilammen suuntaan. Lisämukavuutta antaa hulppea koko huvilan levyinen lasitettu terassi, johon on mukava mennä kesäisin aamukahville ja seurata lintujen ja elämien puuhia. Porot vierailevat pihapiirissä kesäisin päivittäin.

MAKUUTILAT
Levolliset ja palauttavat yöunet takaa laadukkaat sängyt ja raikkaat vuodevaatteet. Kolme makuuhuonetta sijaitsee huvilan yläkerrassa, joissa jokaisessa on tilavat liukuovikaapistot. Kahdessa makuuhuoneessa on 42 smart televisiot. Alakerran oleskelutilan levitettävä vuodesohva antaa lisävuodepaikat kahdelle hengelle.

SAUNAOSASTO
Huvilan kaunis saunaosasto sijaitsee alakerrassa. Kaksi sadevesisuihkua, sähkösauna ja täydelliseen rentoutumiseen ulkoporeallas Marques Monaco Elite viidelle hengelle. Saunaosasto ja alakerran tilava oleskelutila tarjoaa loistavat puitteet illanviettoihin ja rentoutumiseen. Samassa yhteydessä löytyy myös wc ja kodinhoitohuone, jossa on kätevästi huvilan toinen jääkaappipakastin.

VARUSTEHUOLTO
Huvila on varustettu kaikilla mukavuuksilla. Loman aikana varusteiden ja vaatteiden pesu ja kuivaus onnistuu helposti, kun saatavilla on kuivauskaappi, pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

PIHAPIIRI
Auton voit ajaa suoraan katokseen, josta löytyy myös wallbox-sähköauton latausasema. Grillikodassa voi kokkailla ja istua iltaa säällä kuin säällä tunnelmallisesti avotulen ääressä. Pitkospuut johdattaa suomaiseman ylitse lammen uomaan, josta voi lähteä soutelemaan ja kalastamaan.
Talvella suosittu ja hyvin huollettu Alakylän hiihtolatu kulkee aivan mökin edestä ja Rukan ympärysreitin kelkkareitille pääsee siirtymään suoraan pihasta. Rukan hiihtokeskukseen 4km.

Kauttamme vuokrattavissa myös naapurimökki Kuukkelisalmi, 6+2hlö.
Rukan Huvila & Huolto Oy

Nissinvaarantie 22 A
93800 Kuusamo

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat