Villamatto luonnonvalkoinen 160x230cm

Ilmajoki Keskus, Ilmajoki

195 €

28 hei 15:51
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Katso tästä myös muut mattomme
Kauppa: NettiMATTO.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (69)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Tämä kaunis luonnonvalkoinen villamatto on yksi mahtavista löydöistä, joita tuli meille ostettuamme Hämeen mattokulman matot Tampereelta omistaja pariskunnan jäädessä eläkkeelle.

Yksiväriseen villamattoon on saatu eloa näyttävällä kuvioinnilla, jota on korostettu villan korkeus eroilla. Matto on käsin tuftattu ja sen koko on 160x230cm.

Hinta 195e sisältäen toimituksen. Viimeisin hinta ollut 695e. Matto on uusi ja käyttämätön. Voit ostaa maton myös esimerkiksi myös Klarna laskulla, ota yhteyttä.

Hakusanat:
matto, olohuoneen matto, makuuhuoneen matto, valkoinen matto, luonnonvalkoinen matto, hieno matto, hyvä matto, kestävä matto, tuftattu matto, villamatto, villainen, villa matto, kolmiulotteinen matto

----------------------------------

Torikaupassamme olevat matot ovat uniikkeja yksittäiskappaleita eivätkä ole myynnissä nettikaupassa. Moni matoista on todellisia harvinaisuuksia joita ei muualta löydy. Torikaupan matot myydään erityisen edulliseen "Torinetto"hintaan.

Kattavimman valikoiman mattoja löydät meidän nettikaupastamme www.nettimatto.fi tai Suomen suurimmasta mattomyymälästä Ilmajoelta Kaaronojantieltä.
NettiMATTO.fi

Kaaronojantie 2
60800 Ilmajoki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat