Viskoosimatto 170x240cm

Ilmajoki Keskus, Ilmajoki

200 €

31 hei 12:20
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Katso tästä myös muut mattomme
Kauppa: NettiMATTO.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (69)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Käsintuftatut viskoosimatot nyt löytöhintaan, mattoja löytyy siis 2kpl.
Matossa on viskoosille ominainen kaunis kiilto, joten vaikka matossa on vain kahta lankaväriä, on matto erittäin eläväpintainen. Kiiltonsa ansiosta matto toki oli aika vaikea kuvattava, mutta minun näytölläni toinen kuva on erittäin lähellä oikeaa väriä (lähikuva, jossa näkyy vaaleata mattoa alapuolella).

Matto on painava, joten pysyy hyvin paikallaan. Pohja on kuitenkin taipuisa ja pehmeä, joten mattoa on miellyttävä käsitellä painostaan huolimatta.

Maton koko on 170x240cm. Hinta nyt vain 200e/kpl sisältäen postikulut. Hinta ollut 786e. Ja myös tämä matto on uusi ja käyttämätön.

Voit ostaa maton myös esimerkiksi myös Klarna laskulla, ota yhteyttä.

Hakusanat:matto, mattoja, olohuoneen matto, makuuhuoneen matto, edullinen matto, sohva matto, sohvan eteen matto, viskoosimatto, viskoosi matto, käsintuftattu matto, käsintehty matto, kiiltävä matto, tummanharmaa matto, harmaa matto, iso matto, pehmeä matto

-------------------------------------

Torikaupassamme olevat matot ovat uniikkeja yksittäiskappaleita eivätkä ole myynnissä nettikaupassa. Moni matoista on todellisia harvinaisuuksia joita ei muualta löydy. Torikaupan matot myydään erityisen edulliseen "Torinetto"hintaan.

Kattavimman valikoiman mattoja löydät meidän nettikaupastamme www.nettimatto.fi tai Suomen suurimmasta mattomyymälästä Ilmajoelta Kaaronojantieltä.
NettiMATTO.fi

Kaaronojantie 2
60800 Ilmajoki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat