Rakoliiteri

Evijärvi Keskus, Evijärvi

1 490 €

28 lok 19:11
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Kotisivuilta lisää infoa
Kauppa: SödeFix

Ilmoituksen tiedot

Kotimaista käsityötä parhaimmillaa!

---------

Talvikampanja välille joulukuu 2023 - maaliskuu 2024

Nyt olis mitä mainioin hetki tehdä liiterikaupat, ja kun sovitaan toimitus joulukuu 2023 - maaliskuu 2024 niin saat vielä selvää säästöäkin! Edellämainitulle ajanjaksolle sovittuihin kauppoihin/toimituksiin vakio mallisen kehikon pystytys 0e (normaalisti 150e), ja rahti minun tuomana -15%.

Talvihan ei ole mikään este liiterin teolle ja toimitukselle, pohjat kun vain tekasee valmiiksi nyt sulan maan aikana niin muu teko onnistuu helposti vaikka kerkeäisi lumi ja pakkanen tulla.
Pohjien tekoon vielä todella hyvin aikaa, ei tule edes kiire.
Toimitukset onnistuu ympäri suomea!

-Sinä säästät rahaa!

-Vältät kevään ruuhkat, ei ole yksi eikä kaksi kertaa kuluvien vuosien aikana kun allekirjoittanutkin on joutunut myydä ei oota koska kysyntää on keväällä ja kesällä niin paljon että yksin ei vain pysty vastata kysyntään.

-Talvi on kuivempaa ja puhtaampaa aikaa rakentaa kuin esim syksy.
Ei siis yhtään hyvää syytä jättää kauppoja keväälle tai kesälle.

Vielä kun vinkkaat kaverille, naapurille, tuttavalle tai vaikka anopille tästä kampanjasta, niin jokaisesta kauppoihin/toimitukseen johtaneesta vinkistä pistän vinkkaajalle postissa tulemaan pienen vinkki palkkion.

Laitappa viestiä (facebook, instagram, kotisivujen kautta tai whats app) niin sovitaan teille sopiva toimitussisältö ja ajankohta! Saa toki myös soittaa.
Kiitos, jakakaa tietoa eteenpäin.

---------

Valmistan tilauksesta perinteisiä hirsilatoja, ilmoituksen kuvissa muutamia esimerkkejä ja kotisivuillani sekä SödeFix:n facebook tai instagram tileiltä löytyy todella paljon lisää kuvia.

Käyhän katsomassa ja ota somekanavat samalla seurantaan!

Vakiokokoinen lato on alhaalta hirsien keskeltä keskelle mitattuna 3.2m x 3.2m + 0.45m syvä terassi. Sivu- ja takaseinät levenevät ylöspäin n.1.5cm/hirsikierros. Oviaukko tehdään normaalisti 1.05m leveä, mutta sitä voidaan myös leventää asiakkaan tarpeiden/toiveiden mukaan. Esimerkiksi 1.50m leveä oviaukko pariovilla on mahdollista tehdä.

Perustoimitukseen kuuluvat kehikon hirret, 5kpl lattianiskasia ja oven karapuut. Toimitussisältöön voidaan tarvittaessa myös lisätä esimerkiksi ovi takosaranoilla ja takorivalla, lattia/terassimateriaalit määrämittaan sahattuna, kattoon kaikki tarvittavat puutavarat valmiiksi määrämittaan sahattuna ja/tai kattopellit, listat ja ruuvit onnistuu!

Eli toimitussisältö on aina muokattavissa aivan asiakkaan toiveiden tai tarpeiden mukaan. Pelkästä kehikosta ihan avaimetkäteen toimitukseen.

Pystyn myös tarjoamaan kaikille tuotteilleni rahdin pystytyksen ympäri Suomea.

Loppuvuodelle 2023 sopii kalenteriin vielä muutamia uusia tilauksia, ja täytyy muistaa että jos pohjat tekee sulanmaan aikana valmiiksi niin toimitus onnistuu myös talvi aikaan.

Esimerkiksi kotisivuillani löytyy yhteydenotto kohta mistä on helppo laittaa viestiä koska vain, toki voi myös soittaa tai whats app viestit tulevat perille myös.

Kotisivut: https://sodefix.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/SodeFix/
Instagram: https://www.instagram.com/sodefix/

Lato
Hirsilato
Puulato
Liiteri
Rakoliiteri
Puuliiteri
Vaja
Puuvaja
Puutarhavaja
Varasto
Pihavarasto
Hirsi
Hirsikehikko
Hirsirakennus
Käsityö
Käsinveistetty
Klapi
Halko
Halkovarasto
Klapinsäilytys
Polttopuu
SödeFix

62500 Evijärvi

Lisää kaupan ilmoituksia

Rakoliiteri

1 490 €

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat