SIRE Larry Carlton T7 TS -sähkökitara

Muurame Keskus, Muurame

549 €

eilen 13:47
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Sähkökitarat uudet ja käytetyt
Kauppa: Soitin Jylhä
Kaupan kaikki ilmoitukset (99)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Moderni, edullinen tele-tyypin sähkökitara paahdetulla vaahterakaulalla ja hienosti soivalla leppärungolla.

Larry Carlton T7 TS on Siren otanta Tele-mallisesta kitarasta
Sire Larry Carlton T7 TS on modernisoitu, tele-mallinen sähkökitara perinteisellä tallalla, kompensoiduilla messinkisillä tallapaloilla ja upeasti soivalla leppärungolla. Kitaran klassinen Tele-mikrofonipari tuottaa taattua twangia, mutta on perinnemikrofoneja selkeämpi ja monipuolisempi.

T7-kitarassa on paahdettu vaahterakaula. Kaulan paahtaminen poistaa siitä kosteutta ja saa kaulan kestämään paremmin muuttuvia olosuhteita. Paahtaessa kaula myös niin sanotusti ikääntyy ja alkaa soimaan avoimemmin. Tuntuma ja sointi muistuttavatkin enemmän jo sisään soitettua kitaraa. Paahdettu, yhden palan vaahterakaula on ominaisuus, joka löytyy yleensä vaan huomattavasti kalliimmista soittimista!

Sire-kitaroista yleisesti
Sirellä, tai Sire Revolutionilla, kuten he itse sanovat, on visio toisintaa hienoimpien custom-soitinten parhaat puolet tekniikan suomalla tarkkuudella, parhaista mahdollisista puista. Kohtuuhintaisten laatusoitinten takana on Siren oma tehdas Indonesiassa, ja saumaton yhteistyö tarkoin valikoitujen huippumuusikoiden kanssa. Kitarapuolella Siren apuna on jo 1970-luvulla sessiokitaristin kannuksensa ansainnut Larry Carlton, tuttu niin Steely Danin kuin Joni Mitchellin levyiltä, ja tietenkin pitkästä soolourastaan. Carltonin erityinen vahvuus on aina ollut erittäin monenlaisen musiikin sulava hallinta, jonka ansiosta hän on kotonaan niin fuusiojazzin haastavassa maailmassa kuin tuhansissa sessioissa, joista hänellä onkin seinällä yli sata kultalevyä.

Kun Sire ja Carlton suunnittelevat yhdessä soittimen, kyseessä on yhdistelmä perinnettä ja modernia, joka menee kaikessa monipuolinen käytettävyys edellä. T-tyypin klassikkokitaran runko on leppää (joka FM-mallissa on saanut peitokseen näyttävän loimuvaahterakannen), kaula ja otelauta ovat paahdettua vaahteraa. Kuten Sire-bassoissakin, nauhat ovat rolled edges -mallisia, eli ne jatkuvat otelaudan sivuille, tarjoten uudenlaisen, luontevamman soitettavuuden. Luusatula, perinteinen kuppitalla ja lukkiutuvat koneistot pitävät vireen ja varmistavat, ettei mikään suotta vaimenna sointia.

Sire Revolution ohjaa osan tuotostaan lasten musiikinopetukseen, ja on perustanut kouluja Kamputseaan ja Laosiin.

SIRE Larry Carlton T7 TS ominaisuudet
T-mallin single-cut sähkökitara pulttikaulalla
Passiivielektroniikka, Sire LC super-T -mikrofonipari
Kontrollit: Kolmeasentoinen mikrofonivalitsin, volume, tone
Rolled Edges kaartuvat nauhanpäät
Väri: Tobacco Sunburst (TS)
Runko: leppää, FM-mallissa loimuvaahterakansi
Yhden palan vaahterakaula, C-profiili, 9,5 (modern) radius
Otelauta: Paahdettua vaahteraa, 25,5 skaala, 22 nauhaa
Virityskoneisto: Sire Premium Locking Tuner
Satula: luusatula
Talla: Vintage T, messinkiset kompensoidut tallapalat
Soitin Jylhä

Korvenkyläntie 42
40950 Muurame

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat