Boston Kulmasohva+ ilmainen kuljetus

Kerava Keskus, Kerava

550 €

29 mar 13:08
Tyyppi: Myydään
Kunto: Erinomainen
Kauppa: 3LT Kalusteet
Kaupan kaikki ilmoitukset (17)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Tarjolla tilava ja mukava kulmasohva, joka tarjoaa runsaasti tilaa koko perheelle. Sohvan istuinosassa on riittävästi tilaa rentoutumiseen ja sen mukana tulevat koristetyynyt tuovat lisämukavuutta. Se on hyvässä kunnossa ja saat sen edullisesti. Ilmainen kuljetus sisältyy kauppaan, joten voit hankkia tämän tilavan kulmasohvan helposti. Soita tai lähetä viestiä ja varaa omasi ennen kuin se myydään!

Kuvaus:

Malli:

Sotka Boston

Sohva / Kulmasohva / Avokulmasohva

Kunto: Käytetty, mutta erinomaisessa kunnossa

Koko: kuvassa

Materiaali: kangas

Väri: kuvassa

Erityispiirteet:

Tyynyliina ja Istuimen on mahdollista pestä

Hinta: 550 + ilmainen kuljetus

Yhteystiedot: Messenger / Soita / Tilaa verkkokaupasta

* Kohtuulliset km kuljetus ilmaiseksi

* Käytetty sohvat

* Sohvat tehdään kuin itselle

* Kuljetus on hinnan sisällä

* Ennen myynti kaikki tuotteet tarkistetaan että kaikki toimii hyvin esim. vuode mekanismi, jouset, runko, säilytys laatikko -

3LT Kalusteet on yritys, joka myy käytettyjä huonekaluja, mukaan lukien sohvat. He tarjoavat laajan valikoiman erilaisia käytettyjä sohvia eri tyyleissä ja hintaluokissa. 3LT Kalusteet on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita ja hyväkuntoisia käytettyjä huonekaluja edulliseen hintaan.

Yritys panostaa asiakastyytyväisyyteen tarjoamalla hyvän valikoiman vaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat löytää juuri heille sopivan sohvan. He tarjoavat myös ilmaisen kuljetuksen, mikä helpottaa asiakkaiden ostopäätöstä ja tekee kokonaiskokemuksesta vaivattoman.

3LT Kalusteet pyrkii tekemään käytettyjen huonekalujen ostamisesta huoletonta ja edullista. He varmistavat, että sohvat ovat hyvässä kunnossa. Näin asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat laadukkaan ja kestävän huonekalun edulliseen hintaan.

Yritys on saanut positiivista palautetta asiakkailtaan luotettavuudestaan, hyvästä palvelustaan ja laadukkaista tuotteistaan. 3LT Kalusteet on suosittu valinta niille, jotka etsivät edullisia käytettyjä huonekaluja, erityisesti sohvia.
3LT Kalusteet

PL 6
00981 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat