Duba sähkösäätöinen palvelutiski Linak-moottorilla

Tampere Keskus Läntinen, Tampere

559 €

15 lok 14:48
Tyyppi: Myydään
Kunto: Erinomainen
Linkki: Katso lisää tuotteita RemonttiReiskan sivuilta
Kauppa: RemonttiReiska
Kaupan kaikki ilmoitukset (34)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Korkeussäädettävä palvelutiski toimii mukavana työpisteenä ja antaa tyylikkään ensivaikutelman aulatiloissa, vastaanottotiloissa ja myymälöissä.

Palvelutiskit ovat hyvin varusteltuja. Niihin kuuluu HP:n 32 tuumainen näyttö, säädettävä näyttöteline, lukittava säilytystila kirjeluukulla, sekä läpiviennit virta- ja datakaapeleille.

Tiskit ovat korkeussäädettäviä 90cm - 128cm välillä. Erittäin laadukas Linak-moottori kestää käyttöä. Pöytätason leveys 170cm ja syvyys 85cm.

Ilmainen toimitus Tampereelle ja lähialueille! / Nouto Tampereen keskustasta / Kysy toimitusmahdollisuutta myös muualle.

Hinta sisältää ALV:n 24%. Varastossa 6kpl.

RemonttiReiska on ekologinen kumppani, joka toimittaa uusiokalusteet kotiisi ja toimistoosi. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman siistejä ja kestäviä toimistokalusteita. Edistämme kiertotaloutta ja hankimme tuotteita vain harkiten ja valikoidusti. RemonttiReiska on osa Tutoring Finland Oy:tä, joka on asiantuntija toimisto- ja tietotyön tarpeissa, vaatimuksissa ja ergonomiassa. Tilaa kalusteet verkkokaupastamme tai nouda ne Tampereelta. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu sinulle!

info@remonttireiska.fi / o40 741 2482

Hakusanat: Palvelu, Tiski, palvelutiski, baaritiski, säädettävä palvelutiski, palvelupiste, vastaanottotiski, vastaanottopöytä, sähköpöytä, säädettävä pöytä, sähkösäädettävä pöytä, pöytä

Lisää toimistokalusteita, tuoleja, pöytiä ja muita tuotteita RemonttiReiskan omilla sivuilla. Tule tutustumaan valikoimaan!
RemonttiReiska

Ristikatu 6
33200 TAMPERE

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat