Nokian Hakkapeliitta 10 Ev 235/35 R20 92T Nastaren

Nummi-Ylioppilaskylä, Turku

1 405 €

12 syy 09:55
Tyyppi: Myydään
Tuumakoko: 20
Rengastyyppi: Nastarenkaat
Leveys: 235
Profiili: 35
Linkki: Linkki verkkokauppaan
Kauppa: Nettivanne
Kaupan kaikki ilmoitukset (873)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Nastarenkaat 235-35-20 92T Silent Drive

NOKIAN renkaassa on polyuretaanivaahdosta tehty elementti joka on kiinnitetty renkaan sisäpintaan. Silent Drive teknologia vaimentaa äänihuiput, jotka syntyvät, kun rengas osuu tienpintaan.

NOKIAN HAKKAPELIITTA 10 EV tarjoaa erinomaista ajomukavuutta ja turvallisuutta sähköautoihin ja hybrideihin. Renkaan suunnittelussa ja kehityksessä on käytetty ympäristöystävällistä teknologiaa, ja Nokian Hakkapeliitta 10 EV on innovatiivinen yhdistelmä ylivertaista talvipitoa, ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Nokian Renkaiden tuplastateknologia tuo huippuluokan turvallisuutta jäällä ja lumella, sillä keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon käännöksissä ja kaistanvaihdoissa.

ÄÄRIMMÄISTÄ TURVALLISUUTTA YLIVOIMAINEN JÄÄ- JA LUMIPITO
SILENTDRIVE-TEKNOLOGIA ERITTÄIN HILJAINEN ÄÄNITASO
PIDEMPI TOIMINTASÄDE, ERINOMAISTA VAKAUTTA

Voit vapaasti kysyä meiltä tarjousta tuotteesta tai vaikka kokonaisesta paketista. Omasta varastostamme löytyy laaja valikoima vanteita ja renkaita, joita voit nettisivullamme hakea ja selata oman autosi tiedoilla. Meiltä onnistuu tarvittaessa toimitus kotiin jopa seuraavaksi päiväksi. Rengaspaketit voidaan toimittaa valmiiksi kasattuna tai osissa, lisätarvikkein tai ilman!

Tässä ilmoituksessa oleva hinta on sarjakohtainen hinta (eli 4 kpl tuotetta ilman asennusta)! Katso tämän tuotteen saatavuus verkkokaupastamme:
https://nettivanne.fi/83733-nokian-hakkapeliitta-10-ev-235-35-20
Jollei kyseistä tuotetta löydy juuri nyt varastosta, niin sitä voi olla mahdollista tilata. Tilaamalla saadaan muutenkin vaikka ja mitä, joten kannattaa olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse!
Nettivanne

Vanha Hämeentie 134
20540 Turku

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat