Roland TD-07DMK sähkörumpusetti

Muurame Keskus, Muurame

729 €

9 mar 12:06
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Sähkörummut uudet ja käytetyt
Kauppa: Soitin Jylhä
Kaupan kaikki ilmoitukset (99)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Edullinen ja kompakti V-Drums-setti rumpujen soiton matkasi seuraava askel.

TD-07 -sarjan pienikokoisin ja edullisin setti.

Kompakti elektroninen rumpusetti, edistyneemmistä V-Drumseista perittyä ilmaisuvoimaa sekä ominaisuuksia.

TD-07-moduli, jossa 25 preset-settiä, 25 käyttäjän settiä sekä 143 instrumenttia
Monipuoliset muokkaukset kuten V-Edit, EQ, ambience ja 30 multi-efektiä antavat mahdollisuuden rakentaa omia täydellisiä rumpusoundeja
Virveli- ja tomipadeissa on Rolandin legendaariset kaksikerroksiset, viritettävät mesh-kalvot
Yksi PDX-8 8" virvelipadi, jossa erilliset kalvo- ja kanttialueet eri soundeille sekä kolme yhden alueen PDX-6A 6.5" tomipadia
KD-2 bassaripadi kiinnittyy suoraan rumputelineeseen
CY-5 10" crash- ja ridesymbaalit, kädellä tarttuen sammutettavissa
CY-5 10" hi-hat-symbaalit ja integroitu jalkapedaali, hienojakoinen kontrolli suljetun ja avoimen soundin välillä
Metallinen, neljän pilarin rumpujen räkkiteline, jossa tukevat ja lujaa tarttuvat clamp-kiinnikkeet
Integroidun Bluetoothin avulla saat langattomasti striimattua ääntä älypuhelimista, tableteilta sekä muista Bluetooth-laitteista ja lähetettyä MIDI-tietoa musiikkisovelluksille
Monipuolinen sisäänrakennettu metronomi, jossa voit säätää tahtilajeja, nuottipituuksia sekä klikkisoundia
Oma coach-toiminto, joka antaa käyttöösi interaktiivisia työkaluja ajoitusten parantamiseen ja edistymisesi seuraamiseen
USB audio- ja MIDI-tiedon tallentamiseen tietokoneen musiikkiohjelmiin
Settiä voidaan laajentaa toisella crash-symbaalilla (CY-8 V-Symbaali sekä MDY-Standard-peltipidin myydään erikseen)
Kompakti ja mukavasti hinnoiteltu mutta ammattisoundilla, -tuntumalla ja -ominaisuuksilla varusteltu TD-07DMK on V-Drums TD-07-sarjan alkupiste. Vaikka sen padit ovat pienempiä kuin sarjan muiden settien, arvostat PDX-8 virvelin sekä kolmen PDX-6A tomin nautinnollista soittotuntumaa. Niissä kaikissa on Rolandin erittäin hiljainen, kaksikerroksinen mesh-kalvo. Kompaktit CY-5 crash- ja ride-symbaalit soivat ilmeikkäästi ahtaissakin tiloissa ja telineeseen kiinnittyvä bassaripadi tekee setistä tilavaatimuksiltaan TD-07 -valikoiman pienimmän eli täydellisen kotisetin. Pienestä koosta huolimatta voit silti ajatella suuresti minkä tahansa akustisen setin ominaisuuksien tuolle puolen ulottuvien luovien ominaisuuksien ansiosta. Mukana on useita tyylejä ja tyylilajeja kattavia autenttisia rumpusettejä sekä muokkausominaisuuksia, joilla teet omia täydellisiä settejä, oma Coach-tila oppimista auttamaan, Bluetooth-liitettävyys puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta soivan musiikin mukana soittamiseen sekä USB, jolla kytkeydyt tietokoneen musiikkiohjelmiin.

Autenttista V-Drums-toiminnallisuutta

Vuodesta 1997 lähtien Roland V-Drumsit ovat ansainneet paikkansa elektronisten rumpujen standardina. Usein imitoidut muttei koskaan saavutetut V-Drumsit tuottavat akustisen setin soundin, tuntuman ja soittokokemuksen. Teknologia, ominaisuudet ja luotettavuus ovat tasolla, jota et muualta löydä. TD-07 -sarjan kuopus, aloittaville rumpaleille suunnattu TD-07DMK tuo tämän ylpeän perinteen kaikkien rumpalien ulottuvilleheistä, jotka juuri aloittavat soittajiin, jotka ovat ehtineet jo pidemmälle.

Tehokas TD-07 äänimoduli

Ylivoimaisen elektronisen rumpusetin salaisuus on tehokas äänimoduli ja TD-07DMK:ssa se on sama TD-07 "aivo" kuin sarjan suuremmissa seteissä. Valitse akustisista rummuista, elektronisista rummuista ja perkussio-instrumenttien valikoimastane kaikki on tallennettu ammattistudioissa ja saatu eläviksi edistyneellä V-Drums -teknologialla.

Soita samantein tai mene syvemmälle

Hyppää rumpupallille ja löydät inspiroivia valmiita settejä, jotka houkuttavat sinua soittamaan. Kun haluat lisää, sukella valtavaan rumpusoundien kirjastoon: vaihda virveleitä, miksaa tomeja, kokeile eri bassareita tai vaihda raskaita crasheja ja ridejä hienostuneempiin versioihin. Voit virittää rumpujasi, lisätä vaimennusta ja saada lämpöä sointiin, muuttaa "huoneen" sointia, jossa rummut soivat tai vaikka ryhtyä omaksi äänittäjäksesi ja muokata rumpujen soundia omaan makuusi tehokkailla TD-07:n rumpukohtaisilla EQ:illa.

Digitaaliset rummut, jotka eivät häiritse

TD-07DMK on kotikäytössä parhaimmillaan oleva elektroninen rumpusettisäädä äänenvoimakkuus hiljaiselle kun lämmittelet tai harjoittele omassa rauhassa kuulokkeita käyttämällä. Rumputeline ja mesh-kalvot ovat myös huomattavasti hiljaisempia kuin vaatimattomammat digitaaliset rumpusetitmikä on tärkeää, jos soitat tilassa, jossa saatat häiritä muita. Mesh-kalvomme minimoivat padeista tulevaa häiriöääntä vaikuttamatta soittotuntumaan, erikoissuunniteltu vaimennus bassaripadissa puolestaan vaimentaa häiriöitä ja värinöitä. Jopa rumputeline on suunniteltu vähentämään häiriöiden siirtymistä alakertaan, lisää apua on saatavilla Rolandin valikoimasta häiriöitä vaimentavista lisävarusteita tarpeen niin sanellessa.

Autenttista akustista sointia ja vastetta

V-Drums tuottaa monipuolisen valikoiman soundeja pitäen sinut inspiroituneena. Pienemmistä koostaan huolimatta TD-07DMK:n rumpu- ja symbaalipadeissa on tarkkuussensorit, jotka lukevat iskujasi, fillejä, flameja, peltien sammutuksia ja ghost-iskuja tarkasti välittäen ne TD-07 -modulille, joka puolestaan tuottaa äänen salamannopeasti ja täydellisen tarkasti. Parasta kaikessa on se, että tämä teknologia on täysin näkymätöntäjoten kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on istua alas ja soittaa.

Aidot Roland mesh-kalvoilla varustetut padit

Roland kehitti maailman ensimmäisen mesh-rumpukalvon ja olemme näyttäneet tietä siitä asti. Kaksi erikoisvalmistettua päällekkäistä mesh-kalvoa tuottaa luonnollisen kapulatuntuman ja palautuksen, joka on uskomattoman lähellä akustista rummunkalvoa, säädettävän jännityksen ansiosta saat hienoviritettyä tuntuman normaalilla rumpuavaimella. Kun olet kerran kokenut V-Drums mesh-kalvon vertaansa vailla olevan tuntuman ja tarkkuuden, ei paluuta ole.

Kestävä ja luotettava rumputeline ja hardware
Soitin Jylhä

Korvenkyläntie 42
40950 Muurame

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat