Ruskea Asko vuodesohva+Ilmainen toimitus#128656;

Espoo

252 €

19 syy 18:09
Tyyppi: Myydään
Kunto: Erinomainen
Kauppa: olaoluwa
Kaupan kaikki ilmoitukset (3)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

MYYDÄNÄ: AskoErinomaisessa kunnossa oleva mukava perhesohva - Asko merkkinen, savu- ja lemmikkivapaa. Ilmainen toimitus seuraaviin kaupunkeihin (Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Tuusula, Vantaa).

Merkki/valmistaja:
Se on laadukas Asko-sohva, joka tunnetaan kestävyydestään ja laadustaan.

Mitat:
Sohvaan mahtuu mukavasti jopa neljä henkilöä. Tarkat mitat ovat [täytä todelliset mitat, esim. "212cm pituus x 84cm leveys x 52cm korkeus"].

Väri ja materiaali:
Sohva on rauhallisen ruskean sävyinen. Se on valmistettu kangasmateriaalista ja siinä on irrotettava päällinen, mikä tekee pesusta ja huollosta helppoa.

Ikä ja kunto:
Sohva on 3 vuotta vanha ja edelleen hyvässä kunnossa. Se sopii erityisesti perheille. Kannessa on pieni reikä keskellä, mutta muuten hyvin pidetty.

Ominaisuudet:
Tässä perheystävällisessä sohvassa on irrotettavat päälliset, jotka helpottavat puhdistamista. Vaikka siinä oli alun perin eri jalat, ne on korvattu moderneilla puujaloilla. Sohvan pohja on tiivistetty lisäsuojaa varten.

Alkuperäinen hinta ja ostopaikka:
Ostettu alunperin Askolta hintaan 1200. Asko on Suomessa tunnettu huonekaluliike, joka takaa laadun.

Huolto ja puhdistus:
Sohvan runko ja irrotettava päällinen on pesty, jotta se pysyy tuoreena. Sohva on säilytetty savuttomassa ja lemmikkittömässä ympäristössä, joka säilyttää alkuperäisen hajun ja laadun. Ammattimaista puhdistusta tai suojasuihkeita ei ole tarvittu, koska sohva on helppohoitoinen.

Sijainti ja toimitusvaihtoehdot:
Sohva sijaitsee Vantaalla ja se on noudettavissa. Toimitus on ilmainen listattuihin kaupunkeihin (Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Tuusula, Vantaa). Myös toimitus mahdollista tietyille alueille, kysy lisätietoja.

Hinta:
Myydään hintaan 252.
olaoluwa

Pitäjänmäentie 13
00370 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat