Harmaa perhesohva +Ilmainen toimitus#128656;

Espoo

152 €

19 syy 18:18
Tyyppi: Myydään
Kauppa: olaoluwa
Kaupan kaikki ilmoitukset (3)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

FOR SALE Free delivery gray suede family sofa: Comfortable family sofa in good condition - smoke and pet free. Free delivery in the following cities (Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Tuusula, Vantaa).
Mitat:
Sohva mahtuu mukavasti jopa viidelle henkilölle. Tarkat mitat ovat: 200cm pituus x 83cm leveys x 40cm korkeus.

Väri ja materiaali:
Sohvassa on rauhallinen harmaa sävy. Se on valmistettu mokkanahkajäljitelmästä ja siinä on irrotettava päällinen, mikä tekee pesusta ja huollosta helppoa.

Ikä ja kunto:
Sohva on 5-vuotias ja on edelleen hyvässä kunnossa. Se sopii erityisesti perheille tai pariskunnille. Päällisessä ei ole reikiä, ja sohva on ollut hyvin hoidettu.

Ominaisuudet:
Tämä perheystävällinen sohva tulee irrotettavilla päällisillä helpottamaan puhdistusta. Sohva on alkuperäisillä jaloillaan ja se on ammattimaisesti puhdistettu.

Alkuperäinen hinta ja ostopaikka:
Ostettu alun perin hintaan 950.

Huolto ja puhdistus:
Sohvan runko ja irrotettava päällinen on pesty, jotta se säilyisi raikkaana. Sohva on säilytetty savu- ja lemmikkieläinvapaassa ympäristössä, mikä säilyttää sen alkuperäisen tuoksun ja laadun.

Sijainti ja toimitusvaihtoehdot:
Sohva sijaitsee Vantaalla ja se on noudettavissa. Toimitus on ilmainen listatuille kaupungeille (Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Tuusula, Vantaa). Toimitus on mahdollista myös tietyillä alueilla, kysy lisätietoja.

Hinta:
Myydään hintaan 152.
olaoluwa

Pitäjänmäentie 13
00370 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat