Hottia DIR-1900 polttoainekäyttöinen infrapunalämm

Harjavalta Keskus, Harjavalta

1 590 €

19 syy 14:36
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Kauppa: Kodintekniikka Mattila Oy - Konepiste Mattila
Kaupan kaikki ilmoitukset (1961)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Hottia DIR-1900 polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin

Turvallinen, tehokas ja nopea 21kW polttoainekäyttöinen lisälämmitin jopa 132m2 tilaan. Toimii Diesel- tai polttoöljyllä sekä valopetroolilla.

Nimike: 102318478
EAN: 6438014261010

Hottia diesel-infrapunalämmittimen tuottama infrapunasäteily lämmittää lämmitysalueella olevan kiinteän materiaalin, joka toimii lämpöä tasaavana ja varastoivana materiaalina. Tilassa olevista materiaaleista lämpö siirtyy tasaisesti ja miellyttävästi ympäröivään tilaan. Hottia-lämmittimien lämpö ei ole milloinkaan liian kuumaa. Moniosainen ja erittäin tehokas paloprosessi, sekä tarkasti ohjattu polttoainesyöttö varmistavat, ettei ilmaan pääse epämiellyttäviä hajuja tai häkää. Hottia-lämmittimet eivät tarvitse palokaasujen poistohormia, mikäli lämmitettävän tilan ilmanvaihto on riittävä ja oikein toteutettu. Henkilöturvallisuuden varmistamiseksi suositellaan asuintilojen lämmityksessä käytettäväksi palokaasut ulos johtavaa hormia.

Hottia-lämmittimet on testautettu saksalaisen TÜVin laboratorioissa ja niille on myönnetty EU:n asetukset täyttävän standardin mukainen sertifikaatti.

Erityisen hyvin Hottia diesel-infrapunalämmittimet soveltuvat kohteisiin, joissa tarvitaan nopeaa ja tehokasta lämmitystä. Lämmittimen edut ja ominaisuudet on huomattu varsinkin ammattikäytössä ja ne ovat suosittuja rakennustyömailla, teollisuushalleissa, terasseilla ja pressuhalleissa. Laitteet soveltuvat erinomaisesti myös kesämökeille, joita ei lämmitetä niiden ollessa tyhjillään tai mökillä on vain muutaman asteen peruslämpö.

Turvallisuus:
Liekkivahti
Ylikuumenemissuoja
Ylijännitesuoja
Kaatumistunnistin
Sisätilan lämpötunnistin
Moottorin pyörimistunnistin

Huom! Käytä vain talvilaadun perinteistä polttoainetta ja varmista, ettei polttoaineen seassa ole pieniäkään roskia. Älä koskaan käytä biodieseliä, koska se tukkii suodattimet. Näin varmistat lämmittimen toiminnan. Kesälaatuisen, biodieselin tai roskaisen polttoaineen aiheuttamien vikojen korjaus ei kuulu takuun piiriin.

Tekniset tiedot:
Lämmitysteho: 21 kW
Lämmitettävä alue: 132 m²
Polttoaineet: Diesel- tai polttoöljy sekä valopetrooli
Polttoainetankin tilavuus: 45 litraa
Kulutus: 1,9 l/h
Virrankulutus: sytytys 60 W, jatkuva 40 W
Jännite: 230V / 50 Hz
Mitat (L x S x K): 123,5 x 32 x 129 cm
Käyttöaika: 22-24 tuntia
Takuu: 1 vuosi
Kodintekniikka Mattila Oy - Konepiste Mattila

Siltalankatu 5
29200 Harjavalta

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat