Joulu Katinkullassa

Sotkamo, Vuokatti

9 850 €

14 syy 11:03
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Katinkullantie 15
Ilmoittaja: Seija Majaniemi
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

MYYDÄÄN

tasokas lomaosake, jossa viettää laatuaikaa perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa. Onko sinulle myös tärkeää saada hyvää vuokratuottoa omistusviikoltasi? On tavoitteesi kumpi tahansa, on tämä Holiday Club Katinkulta viikko 52 ehdottomasti molempia! Tässä joulu viikossa on kaikki parhaan viikko-osake omistuksen kriteerit; suosittu kylpylä, laaja palvelutarjonta, kysytty viikko vuokrauksessa. Vastike 388,52

Katinkullan Kiinteistöt osake 7.E.1. Huoneisto on ns. vanhalla puolella puistomaisella alueella ja huoneisto on hiljan täysin uusittu. Alakerrassa on 2-makuuhuonetta, olohuone, keittiö, takka, wc, sekä pesuhuone ja sauna, Yläkerrasta löytyy reilusti tilaa ja siellä parivuode. Kokoa loma-asunnolla on 68 m2 + parvi 26 m2. Omistajalle tämä on helppoa lomailua, sillä vuosittaisella yhtiövastikkeella katetaan kaikki lomaviikkoon kohdistuvat kulut, kuten sähkö, lämpö, vesi, asunnon siivous, liinavaatteet, pyyhkeet, polttopuut, vakuutukset yms. kulut . Vaihto päivä on lauantai
Katinkulta tarjoaa ainutlaatuisen joulun kylpylässä. Herkullisia jouluruokia voitte nauttia laajasta Katinkullan ravintolatarjonnasta. Kylpylästä löydät joulubuffetin, sekä buffet-aamiaisen, A la carte ravintolan, pizzaravintolan sekä amerikkalaistyylisen sporttibaarin.

Jouluviikolla on monipuolinen viikko-ohjelma jokaiselle päivälle. Tapahtumina mm. kauneimmat joululaulut Auditoriossa, lapsille sopivaa jouluohjelmaa. Kylpylän saunamaailma ja savusauna , jouluaaton illallinen, perheen pienimmille Joulupukki tavattavissa kylpylässä.

Tämä viikko on myös liitettävissä RCI lomasysteemiin. Saat ylimääräisiä lisälomia ja voit lomailla esim HC Caribia, Saimaa, Tampereen Kylpylä, Villas SPA Lodge kohteissa tai lukemattomissa kohteissa ulkomailla edullisesti.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja