Mazda 6

Sport 2.3 MZR Manual, 1hp, 2003

Hinta: 3 999 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty8.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

226 000 km

Moottoritilavuus

2.3 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

OTF-386

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Auto ostettu korona-ajan alettua kunnostukseen iltojen iloksi. Hankin auton 11/2020 220tkm ajettuna ja aloitin kunnostuksen, joka päättyi kesällä 2021. Autoon uusittujen huolto-osien lista on pitkä ja samoin myös varaosien. Auton sisusta purettiin, Mazdan ruostuneet kohdat hitsattiin, alusta massattiin, äänieristystä parannettiin ja sisusta puhdistettiin uuden veroiseksi, jokainen muoviosa erikseen irrallaan kiillottamalla ja lattiamatto pesemällä. Alusta käytiin läpi ja asennettiin mm. Uusi Eibach madallussarja entisten jo katkenneiden madallusjousien tilalle. Uudet joustintuet ja ylätukivarret sekä koiranluut eteen ja taakse. Uusi apulaiterunko eteen ja uudet jarrusatulat, jarrulevyt, jarrupalat, jarrupalojen pidikkeet, ja liukutappisarjat eteen ja taakse. Jarrunesteet Uudet sisälokasuojat eteen ja taakse. Taakse säädettävät tukivarret myös. Aurauskulmien säätö. Sytytystulpat, öljy- ja suodatin huolto. Moniurahihna, kristin, vesipumppu, ilmastoinnin kompressorin magneettiventtiili, termostaatti ja jäähdytysnesteet kesällä 2022. Uusi Akku 75Ah Marraskuussa 2023. Huom! Jakopää ketjulla näissä. Autossa on siisti nahkasisusta. Tehot ovat tallessa ja auto tuntuu kiihtyvän ihan raketin lailla, aivan kuin tehoja olisi yli 200 hevosvoimaa. Kiihtyvyys 0-100km/h etenkin kylmällä moottorilla varmaan lähempänä 6s, kuin ilmoituksen 9s. Autossa hyvät 18" kesärenkaat Barzetta vanteilla. 225/40R18. Talvirenkaat uudenveroiset uusilla mustilla peltivanteilla Continental 205/55R16. Korisarjan kylkihelmat on helmapeltien uusimisen jälkeen vielä kiinnittämättä, mutta ne kuuluu kauppaan. Tässä nuorelle tai nuorekkaalle hyväkuntoinen jopa monin tavoin ja osin uudenveroinen auto ajoon. Lisää kuvia tulossa. Vaihdossa kiinnostaa pakettiautot samassa hintaluokassa tai halvemmat, jotka korkeutensa puolesta parkkihalleihin sopivat. Esim. Ducato, Boxer, Jumper 2003-2006.


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2261 cm³
Teho
122 kW / 164 hv
Vääntö
207 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9 s
Huippunopeus
211 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Vetomassa jarruitta
550 kg
Väri
Keltainen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (32)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköiset istuimet, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.1 l/100km / CO2-päästöt 212 g/km

Ilmoittajan tiedot

Hannu

Käyttäjänä

Elokuu 2015

Sijainti

Tampere

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin