Beige sohva ja vuodesohva

Halikko Keskus, Salo

75 €

13 hel 00:36
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Siiri75
Käyttäjä toukokuusta 2017
Tunnistettu henkilö
Kaikki ilmoitukset (670)
Lähetä Matkahuollon kautta alkaen 5,70 ¤

Isot ja pienet torilöydöt kaikkialle Suomeen helposti ja edullisesti

Lähetä paketti »

Ilmoituksen tiedot

Beigen värinen sohva ja yhdistetty vuodesohva. Beige hyvin kulutusta kestävä kangas on sohvan pehmusteissa. Sohvassa on tummanruskeat puiset käsinojat. Tämä on kolmelle henkilölle tarkoitettu sohva tai kahdelle aikuiselle ihmiselle sopiva sänky. Pienempiä ihmisiä mahtuu hyvin kolmekin nukkumaan vierekkäin mikäli sängyt pitää vierekkäin. Sohvasta saa sängyn, kun selkätyynyt nostetaan pois ja sitten ylempi kerros nostetaan lattialle toisen viereen. Tosi helposti muunneltavissa. Sängyt voi myös laittaa eri huoneisiin eri henkilöille niin tarvittaessa. Kerrokset ei ole toisissaan millään kiinni niin sängyt on helppo sijoittaa toisistaan erilleen. Voi käyttää kahden henkilön sänkynä avattuna tai vain selkätyynyt ottamalla pois yhdelle henkilölle. Tosi helppo muuntaa sohvasta sängyksi. Käytännöllinen sohva vierashuoneessa. Selkätyynyissä on vetoketjulliset irroitettavat päälliset.

Tosi siisti vuodesohva. Joissakin kohdissa on jo vähän käytön tuomaa kulumaa. Istuinosasta puuttuu yksi nappi ja yksi selkätyynystä. Ylemmästä kerroksesta on yksi jousi katkennut keskeltä sohvaa. Rikkinäinen jousi on vähän raapinut alemman kerroksen kangasta rikki. Nyt risa jousi on kiinnitetty viereiseen jouseen nippusiteellä ettei hajota enempää kangasta. Varmaan sen saa jotenkin paremminkin korjattua, jos intoa riittää.

Sohvan saa kuljetuksen ajaksi helposti kahteen osaan mitään purkamatta. Lisäksi 3 tyynyä on irralliset. Luulisin ettei mitään tarvitse purkaa kuljetuksen ajaksi.

Tälle vain haku. Itse hankittava kuljetus ja kantajat. Mmm. En varaa.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat