Ruka Chalets Ski-inn

Rukatunturi, Kuusamo

590 €/vko

10 syy 13:37
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Rukatunturintie 12
Nukkumapaikkoja: 6
Vuokra alkaen: 590 €/vko
Pinta-ala: 64 m²
Linkki: VARAA TÄÄLTÄ
Kauppa: Hakojärven Kelomajat
Kaupan kaikki ilmoitukset (5)

Ilmoituksen tiedot

PARI HUONEISTOA VIIKOLLA 9 VAPAANA RUKAN PARHAALLA PAIKALLA, 4. KERROS-UPEAT NÄKYMÄT RUKAN KYLÄÄN JA RINTEISIIN! KAIKILLA MAUSTEILLA - 24/7 PALVELU - EI RESPAA !!!!

Upeat uudet huoneistot aivan Rukan keskustassa! Huoneistoista 3 sijaitsee 4. KERROKSESSA, josta upeat maisemat tuntureille ja kylään - ilta-aurinkoa unohtamatta, yksi rauhallisella sisäpihan puolella.
Huoneistoissa on kaikki mukavuudet, jotka tekevät lomastanne helpon ja täydellisen. Jokaisessa huoneistossa on 6 vuodepaikkaa ja kaksi makuuhuonetta! Laadukas monipuolinen keittiö, erittäin kattava astiasto mahdollistaa kokkailun, huoneistoissa langaton WIFI + Google chromecast , alakerrasta löytyy suksivarasto/huoltotilat, omassa saunssa(UUSI KIVIKIUAS) jälkilöylyt,etelä-/länsiparvekkeella voi ihailla maisemia ja ottaa välillä aurinkoa.

Pedit ovat aina valmiiksi pedattuina ja loppusiivous sisältyy aina hintaan. Tulo ja lähtö eivät ole riippuvaisia respasta, avainmet löytyvät koodilla aina - 24/7.
Saatte hyvät ohjeet sähköpostilla ennen lomaa.

Kaikki Rukan palvelut vieressä. Hissille 80 m, hiihtoladulle 20 m, ravintola 30 m, yökerho 50 m, alakerrassa suksivuokraamo, KARHUNKIERROS 100 M ym.

Pyykinpesukone, kuivauskaappi vaatteille, erillinen wc, tilava eteinen, parveke ym. luovat viihtyisyyttä. Oma vapaa parkkipaikka.

MEILLÄ YHTEENSÄ 4 CHALETS HUONEISTOA !!!
KYSY PÄIVÄN HINTA JA VARAUSTILANNE !!!!
Hakojärven Kelomajat

tervastie 8 b
90650 Oulu

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat