Sähköistettymökki RITO

Konnevesi Keskus, Konnevesi
26 tou 16:00
Tyyppi: Vuokrataan
Ilmoittaja: liimatainen pirkko
Käyttäjä maaliskuusta 2014
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Rito-mökki sijaitsee puhtaan kirkasvetisen Liesveden rannalla niemessä rauhallisella hienolla paikalla 40+10 neliötä. Häyrylänranta n.10 km,kansallispuisto risteilyjen lähtöpaikka.
Mökissä tupakeittiö kaksi pientä makuuhuonetta ja tupasauna. Kesällä käytössä kuumavedenvaraaja ja suihku. Sopii 1-4 aik. Tai lapsiperheelle.vuokrataan aikoja toukokuu-syyskuu

Juhannus varattu, VIELÄ HYVIÄ KESÄVIIKKOJA JÄLJELLÄ,viikko 24 edullisesti 5vrk hinta 300 euroa

Nukkumapaikkoja kuudelle .tupakeittiössä levitettävä vuodesohva kahdelle. Lisäksi kesällä käytössä paneloitu aitta jossa parisänky ja sähköpatteri tarvittaessa.

Myös rantasauna jonka edessä terassi ja siinä ruokailuryhmä.Vesi tulee hanasta kesällä myös rantasaunalle.kummassakin saunassa Harvian puulämmitteinen kiuas.

Rauhallinen paikka niemessä,iltapäivä/ilta-aurinkoon, ei naapureita. Matala hiekkaranta loivien kallioiden välissä, puhdas kirkas vesi (Rautalammin reittivesistö) Hyvät kalavedet (muikku, kuha, taimen ym)syvyyskartta järvestä.mato-onkia,katiskoita, muita kalastusvälineitä tarvittaessa.Rannassa kalanperkuupöytä johon tulee myös vesi.

Keskustaan matkaa n. 7km jossa kaupat pankki ja ravintola.
Varustus: Takka,sähköpatterit, sähköhella, jenkkijääkaappi, mikro, kahvin-
ja vedenkeitin, radio,taulu tv ja pölynimuri,

Rannalla tulentekopaikka grillausvälineet, muurikka, savupönttö ja hiiligrilli. Polttopuut kuuluu hintaan.Käytössä myös soutuvene. Ulko vc. Kesällä vettä tulee hanoista.Juomavesi tuodaan aloituspäivänä.käärmeitä ei ole nähty koskaan.
Parhaiten ja nopeiden asiat ja varaukset selviää soittamalla

Vaihtopäivä sunnuntai
Loppusiivous itse Lemmikit sallittu
Puh. Seppo 050 5251735 Pirkko 050 5467527
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat