Kissanhoito / luotettava hoitopaikka kissalle

Espoo, Sepänkylä-Kuurinniitty
27 maa 00:59
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Marjo

Ilmoituksen tiedot

Koronavirustilanteen vuoksi vain ennestään tutut kissat voivat tulla hoiviini jos tarve (silloinkin vältämme kontakteja eli kisu tulee eteiseen tarvikkeineen ja väliovi on kiinni). Tutustumiskäyntejä ei nyt voi järjestää. Lelut ja tarvikkeet löytyvät kaikki täältä, samoin hiekkalaatikko. Vain kisun omat eväät ja hiekat ja itse kisu tervetulleita. Otan hoitoon mm. kotiväen sairastuessa, varahoitopaikka tulee olla järjestetty siltä varalta että itse sairastun niin pahasti että tulee sairaalahoito.
Voin myös noutaa kissan kotoa, kunhan turvajärjestelyt huomioidaan.

Jos kisu kaipaa rauhallista hetkeä siitä, että kotiväki onkin koko ajan läsnä, on hän myös tervetullut lomailemaan tänne.

Pidetään nyt huolta toisistamme ja itsestämme ja kannetaan vastuu yhdessä ja noudatetaan ohjeita!

Alla ns. normaali ilmoitusteksti:

Tarvitseeko kissasi luotettavaa ja turvallista hoitopaikkaa esim. lomamatkasi vuoksi tai muusta syystä? Viikonlopuksi, muutamaksi päiväksi, viikoksi, kahdeksi tai vaikka kolmeksi?

Tarjolla luotettava hoitopaikka luonani kodissani kissasi kanssa yhdessä asuen rauhallisella asuinalueella Espoossa. Ei erillisiä kissanhoitotiloja, vaan jaamme kotini. Olen eläkkeellä oleva kissoja rakastava nainen. Minulla ei ole enää omaa kissaa. Olen perheetön ja minulla on paljon aikaa omistautua kissallesi. Hoidan kissaasi todella pitkän kokemuksen tuomalla kissatuntemuksella ja suurella rakkaudella ja hellyydellä. Olen tarkka kissasi turvallisuudesta.

Kissasi tulee olla terve, ei lääkityksiä, rokotettu ja myös leikattu (ellei hän ole vielä kissalapsi). Otan hoitoon vain yhden perheen kissan/kissat kerrallaan eli ei ole muita kissoja samaan aikaan. Olen paikalla myös juhlapyhät.

Kissallasi on käytössään minut ja varsin hyvin kissaasi varten varustettu kotini yksinoikeudella hoitojakson ajan. Riittää kun tuot kissasi ja hänelle omat eväät ja hiekan ja mieluusti oman hiekkalaatikon. Toivon, että tulette tutustumaan minuun ja kotiini ennen hoitojaksosta sopimista kissasi/kissojesi kanssa. Rokotustodistukset haluan nähdä ennen tustustumiskäyntiä.

Tarjolla hellä ja rakastava huolenpito, unikaveri, jolla riittää leikkimielisyyttä, joten kissasi saa toteuttaa myös kissuuttansa ja käyttää kissaenergiaa. Valintasi mukaan kissallasi on ulkoilumahdollisuus (ainoastaan lämpiminä vuodenaikoina eli ei tällä hetkellä, valvotusti, vaikka karkuun ei pääsekään) kokonaan verkotetulla terassilla tai oleskelu sisäkissana. Huomioin kissasi yksilölliset toiveet ja tavat ja kunnioitan niitä sekä kotonasi vallitsevia sääntöjä.

Kuvissa tyytyväisiä asiakkaita (kuvat kissan kotiväen luvalla).

Miauskis :) Marjo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja