Paku + yksi riski ja kokenut kantomies

Suurmetsä, Helsinki

50 €

9 hei 20:30
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Audiocheck
Kaupan kaikki ilmoitukset (14)

Ilmoituksen tiedot

Tarjoan monenlaisia kuljetuksia yksittäisistä huonekaluista, pieniin muuttoihin, sorttikuormiin yms. Toimin aina myös kantoapuna. Lähtökohtaisesti en tee muuttoja yksin, vaan avustan. Jos tarve tehdä keikka yksin siitäkin voidaan neuvotella.

Yhden huonekalun kuljetus pk-seudulla alkaen 40e.
Yksi pakettiautollinen pk-seudulla alkaen 60e.
Myös kauemmas onnistuu. Esim Hki-Tre tai Hki-Tku n. 200e.

Kerrothan suht koht tarkkaan tavaramäärän niin osaan suhteuttaa sen autoni kokoon ja arvioida kuormien määrän ja siten myös antaa hinta-arvion. Pakuni ei ole kovin suuri ja en tee sillä hirveän suuria muuttoja. Yksiöt ja kaksiot ok. Myös pienet tai tavaramäärältään suht vähäiset kolmiot ok.

Huom. kuljetuksia pääsääntöisesti vain klo 15 jälkeen ja myöhään illallakin onnistuu. Viikonloppuisin myös mahdollista tehdä.

Hinnat sisältävät pakun ja yhden miehen. Jos tarve kahdelle miehelle niin se on mahdollista järjestää. Huom. lisämies lisähinnasta.

Kun jätät Tori-viestin, voit ilmoittaa siitä myös tekstiviestillä tai whatsappiin 0415345482, niin pyrin vastaamaan mahdollisimman pian. Tiedustelut voi laittaa myös suoraan esim. tekstarilla.
Audiocheck

Maamiehentie 17c
00760 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja