Wine in the Dark kahdelle (lahjakortti)

Helsinki, Helsinki Keskusta - Etu-Töölö

160 €

19 jou 09:09
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta lahjakortti netistä
Kauppa: Elämyslahjat.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (34)

Ilmoituksen tiedot

Mikä on Wine in the Dark?

Wine in the Dark on Elämyslahjojen uusi elämystuote. Se on jatkoa hittikonseptillemme Illallinen pimeässä.

Miksi ostaa lahjaksi Wine in the Dark?

Tämä elämys on tapa kokea viinit uudella tavalla. Huomasimme pimeitä illallisia järjestäessämme, että ihmiset kommentoivat viinin tuoksuvan ja maistuvan pimeässä aivan eri tavalla. Tämä johtuu siitä, että näköaistin puuttuessa muiden aistien toiminta tehostuu. Viinin ominaisuuksiin pääsee siis kiinni aivan uudella tavalla.

Miten lahjakortti sisältää?

Wine in the Dark -tilaisuuksissa maistetaan ensin kuutta erilaista viiniä normaaleissa olosuhteissa ja valaistussa ravintolatilassa. Viineistä kolme on punaviinejä, kaksi valkoviinejä ja yksi rosee. Viinit maistellaan ja tutustutaan niihin ensin. Samalla viinispesialistimme kertoo niiden ominaisuuksista. Tämän jälkeen on toinen tasting, joka tehdään pilkkopimeässä. Näköaistin puuttuessa viinien aromit erottuvat täysin uudella tavalla.

Olemme valinneet sekä puna- että valkoviineihin yhden rypäleestään tai alueestaan tunnistettavan viinin. Niissä on jokin hallitseva ominaisuus, josta on helppo ottaa kiinni esimerkiksi Rieslingin hapokkuus tai Sauvignon Blancin kuivuus, viinispesialisti Mika Lintula kertoo.

Nouto myyntipisteeltä tai osta netistä. Myyntipisteiden sijainnit: https://www.elamyslahjat.fi/salepoints/

***

Mikä on Elämyslahjat.fi?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme tarjonneet parempia lahjoja vuodesta 2010 lähtien ja löydät meiltä jo yli 1000 elämystä. Tutustu lahjakortteihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.

Avainsanat: lahja, lahjaksi, lahjakortti
Elämyslahjat.fi

Urho Kekkosen katu 1
00100 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja