Ulokehylly / Oksahylly

Kuloinen, Raisio
eilen 14:53
Tyyppi: Myydään
Linkki: Ulokehyllyt verkkokaupastamme
Kauppa: Turun Hylly- Ja Trukkitalo Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (57)

Ilmoituksen tiedot

Ulokehyllyt soveltuvat pitkän tavaran ja levyjen varastointiin. Ulokehylly on tukeva ja tehokas varastohylly terästankojen, puutavaranippujen, kanki- ja levytavaran säilytykseen. Hyvä siirrettävyys, muunneltavuus ja laajennettavuus ovat myös oksahyllyksi kutsutun ulokehyllyn ominaisuuksia.

Ulokehyllyt pitkän tavaran varastointiin
Ulokehylly on suunniteltu erityisesti pitkän tavaran säilytykseen. Ulokehyllyissä varastoit kätevästi terästangot, putket, kanget ja levytavaran. Ulokehyllyt ovat vankkarakenteisia ja niitä on saatavilla eri kantavuuksilla. Ulokehyllyjärjestelmä on siirreltävä, muunneltava ja joustava. Ulokehylly on moduulirakenteinen, joten sitä on helppo muunnella ulokepylväiden, jalkojen, ulokkeiden, tuennan ja lisävarusteiden osalta varastointitarpeiden muuttuessa. Kuumasinkitty ulokehylly sopii ulkokäyttöön. Ulokehyllyistä saat räätälöityä varastohyllyt, joissa voit säilyttää mitä moninaisempia asioita autoista museoesineisiin.

Pylväiden korkeudet ja ulokkeiden pituudet on saatavissa varastoitavien tuotteiden mukaan. Ulokehyllyssä on vain takapylväät, joten hyllystön käyttö on helppoa. Ulokehyllyn kaikkia tasoja voidaan käyttää trukilla. Ulokehyllyt saa sekä 1- että 2-puoleisena. Molemmin puolin käytettävässä 2- puoleisessa hyllyssä on suuri varastointikapasiteetti, kun taas 1-puoleiset pylväät sijoitetaan yleensä seinää vasten.

Sinkityt kevyet ulokehyllyt:

ulokekantavuus 200-400 kg/uloke

pylväskantavuus 1000-2250 kg/pylvään toinen puoli

saatavilla pylväskorkeudet 2000, 2500 ja 3000 mm

saatavilla ulokepituudet 300, 400, 500 ja 600 mm

Ulokehyllyihin on saatavana lisäosina kasetti, ulokekourut, kärkitapit ja jakotapit. Varusta ulokehyllyt lisäosilla niin helpotat pitkäntavaranvarastosi järjestyksenpitoa ja käyttöä.

Esimerkiksi kärkitapit estävät putkien putoamisen hyllyistä.

Apua varastosi suunnitteluun saat asiantuntevalta myynniltämme osoitteesta myynti@thtt.fi.

Palvelemme arkisin klo 8-16 myös puhelimitse numerossa 02-4310400.
Turun Hylly- Ja Trukkitalo Oy

Tuijussuontie 6
21280 Raisio

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat