Harmaa akaatti ja Ruusukvartsi kivirannekoru 8mm

Hinta: 13 €
Sijainti: Järvenpää, Kinnari-Mikonkorpi
Tyyppi: Myydään
Ilmoitettu: tänään 13:57
Ilmoittaja: Inna
Kaikki ilmoitukset (69)
Kaunis, naisellinen, ainutlaatuinen ja trendikäs kivirannekoru! Malli on siro ja ikuisesti muodikas klassikko, jota on helppo yhdistellä vaatetuksen eri tyylien kanssa.
Fasettihiotut kivet säihkyvät kauniisti ranteessa.

Koru on käyttämätön!
Rannekkeen kivihelmet ovat 8mm läpimitaltaan.

Joustavan kuminauhan ansiosta koru sopii hyvin ranteille joiden ympärysmitta on 16-19,5 cm. Koko S/M (korun kokoa voidaan muuttaa tilauksesta ).

Ruusukvartsin ominaisuudet:
Ruusukvartsi on pyyteettömän rakkauden ja loputtoman rauhankivi. Se on kaikkein tärkein kivi parannettaessa sydäntä ja sydänchakraa. Tämä kivi tuo esiin kauneuden ja rakkauden kaikkialta ympäriltäsi. Se vetää puoleensa rakkautta. Ruusukvartsi palauttaa luottamuksen ja harmonian suhteeseen. Ruusukvartsi mitä hienoin tunteiden parantaja. Se vapauttaa sydämen suruista päästämällä irti ja muutamalla tarpeettomiksi käyneitä tunteita. Ruusukvartsi helpottaa sisäistä kipua ja parantaa menetyksistä toipumista avaten sydäntä vastaanottamaan uudelleen rakkautta.

Akaatti tuo tasapainoa henkisyyden, fyysisyyden ja älyn kesken. Tämä kivi tasapainottaa jin ja jang energioita, sekä tuo kätkettyä tietoa takaisin tietoisuuteen. Akaatti rauhoittaa toimien hitaasti, mutta suurella voimalla. Se auttaa hyväksymään kantajansa ja kannustaa puhumaan omaa totuutta. Akaatti auttaa pääsemään yli sydämeen jääneestä katkeruudesta, parantaa sisäistä vihaa, sekä kasvattaa rohkeutta aloittamaan uudelleen alusta. Akaatti tuo tasaista henkistä kasvua.

postimaksu: 1,70e
Katso ilmoittajan toimitustavat

Ajoneuvot ja tarvikke...

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat