DIRTBIKE X-PRO FX 125CC Sininen

Tampere

519 €

12 syy 13:01
Tyyppi: Myydään
Moottoritilavuus: 125 cm³
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketju
Linkki: Käy nettisivuillamme kurkkaamassa
Kauppa: Motorfinland
Kaupan kaikki ilmoitukset (90)

Ilmoituksen tiedot

Nopea ja luotettava kotiin toimitus!
Meillä voit maksaa osamaksulla ilman korkoa!

* Vahva, klassinen runko-malli
* Reilusti kuvioidut renkaat maastoajoon
* 14 tuuman etupyörä, 12 tuuman takapyörä
* 2-mäntäinen levyjarru edessä ja takana
* Reiälliset Wave-jarrulevyt
* Vahva ilmajäähdytteinen 4-tahtimoottori
* 11,5 hevosvoimaa, maksiminopeus 85 km/h
* Klassinen 4-vaihteinen vaihdelaatikko

Edullinen crossipyörä
Crossipyörä X-Pro FX 125cc on täydellinen crossi sinulle, joka haluat kokeilla moottoriurheilua ilman että se maksaa omaisuuksia. Perustuen tunnettuihin rakenteeltaan hyväksi koettuihin Honda CRF -malleihin, joita on myös paranneltu monilta osin, on tämä lyhyesti sanottuna erittäin hyvä dirtbike ja hintansa arvoinen.

Runko voi usein olla yksi heikoista kohdista monissa edullisissa crossareissa, mutta me olemme päättäneet sijoittaa hieman enemmän vahvaan klassiseen putkimalliseen runkorakenteeseen, jossa on täysin hitsatut saumat ja näin on saatu maksimaalinen vahvuus ja kestävyys. Takahaarukka on lujatekoinen BOX-mallinen tuplalaakeroidulla kiinnityksellä runkoon liitetty.

Pyörät, jarrut ja renkaat
Karkeakuvioisilla Guangli motocrossrenkailla saat hyvän otteen maastossa. 12-tuumaisella takapyörällä ja 14-tuumaisella etupyörällä saat oikean midsize-tuntuman, vaikka tämä dirtbike on sinällään melko niukka mittasuhteiltaan ja sopii pienemmillekin ajajille.
Myös halvassa dirtbikessa pitää tietenkin olla jarrut huippuluokkaa. Siksi olemmekin varustaneet tämän mallin 2-mäntäisillä hydraulisilla levyjarruilla sekä edessä että takana, ja tuulettuvat levyjarrut takaavat turvallisuuden.

Tässä dirtbikessa on hyväksi todistettu ilmajäähdytteinen 4-tahtimoottori. Kokonaista 11,5 hevosvoimaa antaa huippunopeudeksi reilut 85 km/h ihanteellisissa olosuhteissa. Integroitu vaihdelaatikko on klassista 4-vaihteista mallia, joissa yksi vaihde on alhaalle ja muut ylöspäin. Koko moottori on suojattu alapuolelta voimakkaalla metallisella pohjapanssarilla.
Motorfinland

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja