Mökki Naruskajärvi

Saarenkylä, Rovaniemi
30 huh 08:32
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Nahkurinpolku 8
Nukkumapaikkoja: Enemmän kuin 10
Pinta-ala: 75 m²
Kauppa: Karin Kampe
Kaupan kaikki ilmoitukset (288)

Ilmoituksen tiedot

Nyt Koronaa pakoon , omaan rauhaan...

Vuokrataaan mökki Naruskajärvellä, Sallan pohjoisosassa, Tuntsan erämaiden kupeessa. Tuletpa retkeilemään, vaeltamaan, kalastamaan, metsästämään, kelkkailemaan tai muuten vain mökkeilemään niin Naruskajärvi on oiva valinta.Valtion jahtimaat Suoltijoki ja Tuntsa,samoin Sallan, Värriön ja Liesijoen yhteismetsät kivenheiton päässä.
Mökki 75 ja saunarakennus 20 neliötä. Autolla ympäri vuoden pihaan. Valaistus aurinkosähköllä 12 v, hella ja iso jk pakastelokerolla kaasulla, vakumikone 12v urapusseille, 4.5 m syvä kellari säilyttää juomat huurteisina ja hillasaaliin kylmänä. Vesi tulee putkea myöten tontille, talvella vedet sulasta ojasta 900 m päästä kelkalla tai autolla.Puulämmitys,tuvassa 3 lämmityspistettä ja saunan pukuhuoneessa 1. Iso sauna lämpiää puilla, 80 l pata takaa kuuman veden riittävyyden.
Koirille 3 häkkiä koppeineen, lisäksi 3 koppia. Vene + moottori löytyy, omat 98 bensat mukaan.
Mönkijä, kelkka, tai opas löytyy tarvittaessa.

Vuokra sesongin ulkopuolella 70,-/vrk/4 henkilöä. 15,-/henkilö/vrk ylimenevistä.

Vuokra sesonkiajat perusvuokra 80,-/vrk/4 henkilöä.20,-/henkilö/vrk ylimenevistä

Vkl 180,-/ 4 henkilöä

Sesonkiajat: * Uusivuosi,Pääsiainen, Vappu, Juhannus,Joulu
sekä 20.6 -31.10

Lähtösiivous 100,-(siivous ja puiden kanto mökkiin + saunaan) Siivouksen voi hoitaa vuokralainen itse, mutta huonosti tehdystä veloitamme 100,-(esim.puut jätetty kantamatta tai huonosti siivottu) Omat liinavaatteet ja pyyhkeet.

MÖKKI VOIDAAN MYÖS MYYDÄ!

Hakusanat:Majoitusta Naruska, majoitus Naruskajärvi, majoitus Naruska, vuokramökki Naruska, vuokramökki Naruskalla, vuokramökki Naruskajärvellä, vuokramökki Naruskajärvi, majoitusta Naruskajärvellä, mökki Naruskajärvi ,mökki Naruskajärvellä,loma Naruskajärvi, kalastus, kalastus Naruskajärvi, metsästys, metsästys Naruskajärvi. Loma Naruska. Loma Naruskajärvi. Metsästysmökki. Kalastusmökki. Elämysloma. Lomamökki.
Karin Kampe

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja