Haukipudas Pajasuoran varastot ja tallit

Haukipudas Keskus, Oulu

21 000 €

11 maa 19:24
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Pajasuora 2
Pinta-ala: 60 m²
Kauppa: Kiinteistönvälitys Janhunen
Kaupan kaikki ilmoitukset (19)

Ilmoituksen tiedot

Yksi 60,4 m2 talli jäljellä!
Pajasuoran Citytalli on täyttynyt tyytyväisillä yrittäjillä ja harrastajilla ja toiminta talleilla on ollut aktiivista. Erinomainen sijainti Haukiputaalla on luonut myös suureen vuokrakysynnän talleille.

Lämmitysmuotona halleissa on kaukolämmöllä tasaisesti lämpiävä vesikiertoinen lattialämmitys. Varastoissa on pieni hoitovastike kaukolämmön sekä oman tontin ansiosta. Varastoihin kuuluu vakiona led-valot, vesipiste (myös lämmin vesi) ja huippuimuri. Yhtiössä on tallentava kameravalvonta.

Kohteet soveltuvat erinomaisesti varastoksi, harrastustiloiksi tai yrityksen käyttöön niiden muokattavuuden vuoksi. Varastoihin on mahdollisuus rakentaa parvi, WC ja pieni keittiö.

Lainaosuuden (Lo) maksuaika on 16 vuotta. Lainaosuus 60%. Voit myös maksaa lainaosuuden kerralla pois. Tallin myyntihinta 21000 euroa, lainaosuus noin 50736 euroa ja velaton myyntihinta 71736 euroa.

Kiinteistönvälitys Janhunen tekee kaupanteon helpoksi. Meillä on taito esitellä sinulle kohde asiantuntevasti, sillä olemme olleet tallihankkeissa aina mukana alusta asti. Hoidamme kaupanteossa puolestasi kaikki asiakirjat varainsiirtoveroilmoitusta myöden kuntoon sekä asikirjojen toimittamisen oikeisiin paikkoihin kaupan jälkeen. Tallin tarkastuksessa ja luovutuksessa olemme aina mukanasi kertomassa olennaiset käytännön asiat! Halutessasi annamme sinulle myös vinkkejä kuinka saat tallistasi kaiken hyödyn irti. Sijoittajille olemme myyneet kohteita myös valmiilla vuokrasopimuksella.

Esittelyt sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Myynti ja esittely
Janne Janhunen
044 2388 996
janne.janhunen@janhunenlkv.fi
Kiinteistönvälitys Janhunen

Geologintie 5
90570 Oulu

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja