PLANAR 44D (1-4 kW) Veneasennussarjalla

Lappeenranta

590 €

30 kes 10:08
Tyyppi: Myydään
Linkki: Planar 44D venesarja
Kauppa: Teplostar
Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Ilmoituksen tiedot

Planar 44D lämmitin veneasennussarjalla. Mukana täydellinen perusasennussarja, mm. ohjauspaneeli, johdot liittimillä, ilmanottoputki vaimentimella, RST pakoputki (1 m) ja muovisäiliö. Veneosina mukaan kuuluu ilmastoitu RST-pakoputken läpivienti ja RST-asennusjalka. Edullinen ja luotettava vaihtoehto Webastolle ja Wallakselle, itseasennus onnistuu helposti hyvän perusasennussarjan ja suomenkielisen ohjeen ansiosta. Tekninen tukemme avustaa asennukseen liittyvissä asioissa.
Ohjauspaneeleina nyt päivitetyt mallit PU5 ja PU27 jossa teho- ja termostattitoiminnon lisäksi uutena tuuletustoiminto yhdistettynä termostaattitoimintoon (lämmitys sammuu, puhallus jää päälle raja-arvon saavutettua, kun lämpötila putoaa raja-arvosta 5 astetta-lämmitys käynnistyy uudelleen automaattisesti). Ohjauspaneelin sisäänrakennettu anturi pitää lämmön tasaisena kaikissa olosuhteissa. Vaihtoehtoisesti voit valita myös PU-5 helppokäyttöisen manuaalisen ohjauspaneelin.
Veneasennukseen kaikki lisätarvikkeina myös meiltä mm. 75 mm kuumuudenkestävät ilmaputket ja haaroitusosat ja ulostulot, sekä myös Westaflexin valmistama 24/60 mm erikoispakoputki  (2,2 m eristetty) veneille, integroidulla äänenvaimenninosalla. Saatavana myös tuloilman RST läpivienti ja pitempi kaapeli ajastimelle  (5 m/normaali 1,8 m). Ota yhteyttä puhelimitse niin saadaan heti valittua oikea ja turvallinen ratkaisu juuri omaan veneeseesi.
TEKNISET TIEDOT:
Jännite: 12V, 24V
Lämmitysteho: 1-4 kW (säätyvä)
Polttoaine: Diesel
Start/stop tila: Manual, termostaattitoiminto vakiona ajastimessa (anturilla)
Polttoaineen kulutus: 0,12 0,51 l/h
Virrankulutus 10-60 W
Lämmitettävä tilavuus: 70-120 m3/h
Lämmittimen kokonaispaino: 4 kg
Toimitusaika: 1-3 pv
Huom! Muovisäiliön voi vaihtaa toimituksessa tankkiottimeen ilman lisähintaa, mainitse tilatessa huomiorivillä mikäli haluat vaihdon.
Osta tuotteesi luotettavalta toimijalta niin varmistat takuun ja teknisen toimivuuden.
Teplostar

PL 95
53101 Lappeenranta

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja