Alicante, Santa Pola 3h+k

Espoo

92 500 €

13 mar 16:07
Tyyppi: Myydään
Maa: Espanja
Pinta-ala: 61 m²
Huoneita: 3
Linkki: Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta
Kauppa: Ideal Kodit LKV / Atlas International Finland
Kaupan kaikki ilmoitukset (96)

Ilmoituksen tiedot

Valoisa kolmio Santa Polassa, lyhyen matkan päässä upeista rannoista sekä Alicanten lentokentältä. Tässä taloyhtiössä on paitsi uima-allas myös parkkihalli autoille. Tule tutustumaan!

Hinta vain 92.500 euroa!

Vielä löytyy tilaa tutustumismatkoille!
Nyt on hyvä aika lähteä tutustumaan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Matka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat asuntokierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.
Ota yhteyttä ja varaa oma tutustumismatkasi!

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla.
Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto . Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun
uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista. Hyvät mahdollisuudet myös muuhun monipuoliseen ulkoliikuntaan ja urheiluun ympäri vuoden. Lyhyt matka Alicanten lentokentältä, jonne on Suomesta hyvät lentoyhteydet (suorat lennot sekä Finnair että Norwegian).
Ideal Kodit LKV / Atlas International Finland

Puolikuu 2 LT
02210 Espoo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja