Bioforce uutuus äänetön kuntokeskus

Heinola, Tommola-Sahanniemi

850 €

23 jou 15:50
Tyyppi: Myydään
Linkki: Lisää kuntosalilaitteita löytyy täältä
Kauppa: Gym Productions Finland Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (95)

Ilmoituksen tiedot

Monipuolinen ja hiljainen uuden sukupolven kuntoksekus mm.; kotiin lihaskuntoharjoitteluun, senioriliikuntaan kotona ja vanhustentaloissa sekä taukoliikuntaan töissä. Laaja liikevalikoima. Helposti säädettävissä vastus ja liikeet. Kevyt siirrellä siirtopyörillä. Hydraulinen säädettävä vipuvastus.

Bio Force-kuntokeskuksessa on ainutlaatuinen TNT vastus teknologia. Bio Force on ainoa ammattitason kuntokeskus, joka käyttää vallankumouksellista Nitrocell Tekniikka ja on varusteltu ilman tavanomaista painopakkaa. Vastus säädettävissä 2,5-120kg. Patentoitu järjestelmä helpottaa harjoittelua, on äänetön ja symmetrinen harjoitella. Bio Force-kuntokeskus tarjoaa yli 100 erilaista liikevaihtoehtoa. Ei painoja eikä melua - vaan täydellinen kuntosali jokaiseen kotiin. Vuonna 2008 maailman johtava kuntoilulehti Mens Healt / terveys testasi Bio Forcen, heidän luokitus oli paras lihaskuntolaite tässä hintaluokassa.
Gym Productions Finland Oy

Viilukatu 11
18130 Heinola

Lisää kaupan ilmoituksia

Kuntopyörä

390 €

Kuntopyörä Recumbent

790 €

Kuntopyörä

880 €

Kuntopyörä

750 €

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja