Kelomökki Lapista

Sodankylä Keskus, Sodankylä
tänään 01:04
Tyyppi: Vuokrataan
Nukkumapaikkoja: 8
Pinta-ala: 25 m²
Ilmoittaja: heidi31373

Ilmoituksen tiedot

Mökkiloma lapissa vielä haaveissa? Nyt erikoistarjous kesäkuun viimeinen viikko sovitusti tulo-ja lähtö. Kysy lisää! Meillä joustetaan ja lemmikit myös tervetulleita!

Loma lapissa omassa rauhassa järven rannalla? Kalastusvedet ja metsästys-, marjastus - ja sienestysmaat lähellä. Vuokraa mökki max. 8 hengelle omalla rannalla, rantasaunalla, kesäkeittiöllä. Mökissä pieni tupa,keittiö, kaasujääkaappi,varaava takka ja puuliesi kokkaukseen, kännykät jne. saa myös ladattua.Makuupussit neljälle, lisäksi peittoja ja tyynyjä. Mökin jatkeena iso,katettu terassi varustettuna kaasugrillillä. Valot ja tv aurinkosähköllä. Rantasaunalla terassi järvelle, pukuhuone ja puusauna,johon vesi järvestä. Saunarakennuksessa puucee. Katettu kesäkeittiö lähellä nuotiopaikkaa. Juomavesi puhtaasta lähteestä, joka mökkitontilla (1.5ha). Tie perille. Soutuvene sis. HUOM. Nyt myös veneenlaskupaikka! Tulopäiväksi vedet on kannettu saunaan, juomavesi,nescafe/pannukahvi ja teetarvikkeet löytyy mökistä. Lähellä Porttipahta 7km, Vuotso 30km, Saariselkä 70km, Sodankylä 60km, Luosto 100km.Jos kalaonni ei suosi, tuoretta ja savustettua kalaa saa Kiveliön Kalasta, 5km. Tervetuloa !!
Elokuu 350/vko+siivous,syyskuu 400/vko+siivous, lokakuu 350/vko+siivous. Lyhyemmät ja pidemmät ajat hinnoitellaan erikseen

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja