Kiva kaksio keskustassa-sopii myös kimppakämpäksi

Sijainti: Kuopio, Etu-Niirala
Tyyppi: Vuokrataan
Ilmoitettu: 13 kes 19:09
Katuosoite: Kasarmikatu 8
Asumismuoto: Vuokralainen
Rakennusvuosi: 1957
Vakuus: 1360 €
Talotyyppi: Kerrostalo
Kuukausivuokra: 680 €/kk
Huoneita: 2
Pinta-ala: 56 m²
Ilmoittaja: M.T
Vuokrataan valoisa ja siistikuntoinen läpitalon kaksio (56 m2) keskustassa Kasarmikadulla. Loistosijainti --- lähellä Kys, yliopisto ja Savonia.

Asunto sijaitsee hissitalon kolmannessa kerroksessa. Asunnossa on kaksi huonetta, keittiö, vaatehuone ja parveke (muut tilat : vintti- ja kellarikomero). Kylpyhuoneessa on suihku ja liitäntä pyykinpesukoneelle, mutta talossa on myös hyvä ilmainen pyykkitupa ja kuivaushuoneet. Keittiössä ei ole paikkaa astianpesukoneelle eli tiskit on tiskattava käsin.

Talo on rakennettu vuonna 1957 ja talossa on tehty lvis-remontti muutama vuosi sitten. Samassa yhteydessä kylpyhuone remontoitiin, keittiössä välitilan kaakelit uusittiin, liesi, liesituuletin ja jääkaappi vaihdettiin ja koko huoneisto maalattiin. Taloyhtiöstä löytyy sauna, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, pesutupa ja kaksi kuivaushuonetta.

Taloyhtiöön ei ole tulossa enää isompia remontteja, paitsi lähitulevaisuudessa parvekkeella tehdään remonttia, mm. kaiteet uusitaan ja parveke lasitetaan (remontin aikana parveketta ei voi käyttää, remontti tehdään ulkokautta nosturilla).

Vuokra 680 euroa/kk. Vuokra sisältää talolaajakaistan ja kaapeliTV:n. Vuokralainen maksaa vesimaksun kulutuksen mukaan (huoneistokohtainen mittari), oma sähkösopimus, vakuus 1360 euroa vuokravakuustilille + laaja kotivakuutus vastuuvakuutuksella. Tupakointi ei ole sallittu (ei myöskään parvekkeella) eikä lemmikit.

Etsimme siistiä, asiansa hoitavaa vuokralaista/vuokralaisia puhtailla luottotiedoilla. Kysymyksiin vastaan mielelläni sähköpostilla. Asunnon näyttö sopimuksen mukaan.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat