Lasikaide lasi

Helsinki

78 €

4 tam 12:25
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta tuote tästä
Kauppa: Willab Garden AB
Kaupan kaikki ilmoitukset (28)

Ilmoituksen tiedot

Lasikaiteet Willab Gardenilta. Suunnittele oma lasikaiteesi ja tilaa tyylikäs terassilasikaide terassillesi Willab Gardenilta. Laminoitu turvalasi 4 + 4 mm, kirkas tai huurre. Järjestelmä asennetaan alustan päälle jalalla. Järjestelmä koostuu 4:n levyisistä laseista: 70, 80, 90 ja 100 cm. Tolpissa on eri vaihtoehtoja: päätytolppa, keskitolppa, kulmatolppa 45 °, kulmatolppa 90 ° ja päätytolppa seinää vasten. Yhdessä yläkappaleen ja kiinnittimen kanssa saat joustavan järjestelmän, joka sopii useimpiin tilanteisiin. Voit valita myös, haluatko kirkkaan vai huurteisen lasin. Järjestelmä on periaatteessa huoltovapaa sinun tarvitsee vain puhdistaa lasi ja tolpat muutaman kerran vuodessa.

Helppo asentaa. Järjestelmä on sovitettu käytettäväksi ulkona pohjoismaisessa ilmastossamme. Kaikki tolpat, yläkappaleet ja muut yksityiskohdat on valmistettu jauhemaalatusta alumiinista ja saatavana kahdella eri värillä: hopea tai antrasiitinharmaa. Yksitolppainen kulma luo modernin vaikutelman ja näkyvien kiinnittimien puuttuminen saa kaiteen näyttämään hienovaraisemmalta. Lasikaidetta voi käyttää verannoilla, terasseilla jne. maantasossa (enimmäiskorkeus maasta 100 cm) ja se antaa loisteliaan vaikutelman.

Vertaile aina hintojamme kilpailijoihin lasikaiteemme hintaa on vaikea lyödä!

Hintaesimerkki: Lasikaide lasi 70cm, kirkas lasi

Kokeile lasikaideopasta ja suunnittele oma lasikaiteesi terassillesi, Näet hinnan heti: http://www.lasikaideopas.fi/

Ota yhteyttä myyjään: https://www.willabgarden.fi/ota-yhteytta/923 ja pyydä tarjous! Tai käy sivuillamme www.willabgarden.fi ja katsasta ajankohtaiset tarjoukset ja tilaa helposti netistä!
Willab Garden AB

Tomtaholmsvägen 11

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat