Huvimaja kasvihuone T-Classic 12,6m²-28,1m²

Helsinki

5 262 €

4 tam 12:25
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta tuote tästä
Kauppa: Willab Garden AB
Kaupan kaikki ilmoitukset (28)

Ilmoituksen tiedot

Unelmoitko viihtyisästä lasitalosta puutarhassasi, jossa viettää aikaa? Haluatko käyttää kasvihuonettasi huvimajana? Oletko ajatellut kasvattaa tomaatteja, kurkkuja ja yrttejä? Vai haluatko käyttää kasvihuonetta huvimajana, jossa on viihtyisä oleskelualue ja mukavat huonekalut, kenties sohva tai ruokailupöytä ja tuolit? Monet toivovat näitä molempia asioita kasvihuoneelta ja siksi voi olla viisasta valita hiukan suurempi kasvihuone kuin ehkä olit alun perin suunnitellut. Huvimaja unelmahuone
Sijoita huvimaja lähelle asuintaloa tai kauemmas puutarhaan sinne, mistä on paras näkymä. Ympärillä olevat alueet ovat tärkeitä kokonaisuuden kannalta. Istumapaikat ulkona, istutukset ja kasvihuoneelle johtavat käytävät.

T-Classic on erittäin elegantti T:n muotoinen kasvihuone. Paljon mahdollisuuksia jännittäviin sisustusratkaisuihin. Voit jakaa sen eri huoneisiin esim. rentoutumiseen, kasvattamiseen tai ihanaan ruokailutilaan. T-Classic tarjoaa mahdollisuuksia oman unelmien puutarhatilan toteutukseen. 12 vuoden takuu.

Hintaesimerkki: 12,6m², käsittelemätön alumiini ja 4mm turvalasi.

Muista katsoa myös ajankohtaiset tarjoukset! https://www.willabgarden.fi/
Willab Garden AB

Tomtaholmsvägen 11

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat