Mökki , Keloposio. Vapaita pätkiä hiihtolomille!

Posio Keskus, Posio

440 €/vko

12 hel 12:55
Tyyppi: Vuokrataan
Vuodepaikkoja: 4
Sesonkivuokra alkaen: 540 €/vko
Vuokra alkaen: 440 €/vko
Pinta-ala: 56 m²
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Markku
Käyttäjä syyskuusta 2015
Tunnistettu henkilö

Ilmoituksen tiedot

Hinta nyt(4 hlö:ä)75/vrk , 180/vkl , 440/vk.
Keväänä vapaana kokonaan vk 15,17,18 ja eteenpäin. Osittain 9,11,12 ja 14.Pääsiäisen pyhät vapaana vielä (pe 29.3- to4.4). varaukset onnistuu myös lyhyemmille pätkille, kuin haluat?
Kalenteri ja lisää kuvia, arvosteluja nettimökki / keloposio
Kysy hinta haluamallesi ajalle. Vuokraan myös 4t kaksipaikkaisen kelkan mökin vuokraajalle!

Vuokrattavana kelohirsi kämppä keski-posiolta ,11 kilometriä keskustasta rovaniemelle päin, Posiojärven rannalla.Vietä mukavaa lomaa ulkoillen ja touhuten kaikenlaista! Päivän kruunaa mahtavat löylyt saunassa ja pulahdus avantoon! Seutu on erittäin kaunista ja rauhallista erämaata. Harrastus mahdollisuudet ovat monipuoliset: metsästys, kalastus, maastopyöräily (tulossa lisää reittejä satoja kilometrejä!),marjastus, patikointi(korouoma 20km, riisitunturi 25 km, palotunturi),jääkiipeily Korouomalla, hiihto ,laskettelu (ruka 70km ja kirikeskus 20km), kelkkailu posiolla erittäin vaihteleva ja hyvä reitistö! Yhteismetsän freeride-alue lyhyen matkan päässä! Mökiltä helposti reiteille. Veneily väylät ja vesiyhteys kitkajärvelle asti. Alla linkki missä paljon tietoa Posion aktiviteeteistä. https://posiolapland.com/

Kämpässä on kylmävesi ja sähköt,vuolukivitakka. Ilmalämpöpumppu. Makuuhuone UUDELLA parisängyllä, parvi kolmelle ja tuvassa levitettävä sohva. Mökki vuokrataan ja on parhaimmillaan 4 henkilölle mutta 6 mahtuu. Yli 4 hlö vuokraukseen lisätään 20 euroa/ vrk tai 100 euroa/ viikko!
Sähköauton lataus onnistuu, lisähinnasta! Kysy lisää.
Varustukseen kuuluu: vene (moottori 5hv vuokraus erikseen) ,kanootti (3 henk), pelastusliivejä lapsista aikuisiin, 2 paikkainen 4t moottorikelkka( lisähinnasta), polkupyöriä 5 kpl, TV, radio, jääkaappi pakastinlokerolla ,kahvinkeitin,mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat ja ruuanlaitto välineet. Syöttötuoli. Sähköhella ja uuni. Katiska ja mato-onkia. Verkko-, ja vieheluvat kuuluu vuokraan. SAUNASSA puukiuas ja hyvät löylyt! Sijaitsee samassa rakennuksessa. Puucee ulkona. Ulkona savustus pönttö, pallogrilli ja ulkotulipaikka/grilli rannassa. Avanto talvella!
Hiekkapohjainen loivasti syvenevä ranta joten lasten on kiva räpiköidä järvessä. Kämppä on posiojärven rannalla. Kalaa on järvessä: Ahven, hauki, siika, muikku. Kuulemma taimentakin.

Tervetuloa viihtymään mahdollisuuksien posiolle! Soita tai laittele viestiä, vastaan mielelläni kysymyksiin.

Etäisyyksiä: Ruka 70km , Kuusamo 70km, kirikeskus 20 km , Korouoma n 20 km, hiihtoladut 12 km posion keskustassa ja mökin edustalla. Ranuan jääkarhut 100km.
Hakusanalla keloposio lisää tietoa ja varauskalenteri.

Hinnat, max 4 hlö:
Yli 4 hlöä, hintoihin lisätään 20/vrk, 100/ viikko!
peruskausi 75/vrk, 180/vkl, 440/vk.
Kesäkuu- lokakuun loppuun 80/vrk, 200/vkl, 480/vk. Juhlapyhät eri hinnasta. Pääsiäisen pyhät vapaana (29.3-4.4). Pyydä tarjous! Juhannus varattu.

Lemmikit tervetuloa, mutta siisteydestä on huolehdittava ehdottomasti! Lemmikkien paikka ei ole sängyssä vaan sängyt ovat ihmisiä varten! Jätökset pois pihalta, jne.
Omat lakanat mukaan ja loppusiivous kuuluu vuokralaiselle.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat