Akvaariot

Sijainti: Rautjärvi, Simpele
Tyyppi: Myydään
Ilmoitettu: 12 hei 03:38
Ilmoittaja: MS
Kaikki ilmoitukset (3)
Myydään seuraavanlaiset akvaariot:

142 litraa, metallikehykset, sisältäen suodattimen Crystal profit i100 ja lämmittimen (molemmat ostettu marraskuussa 2016), pohjasoran, valaisimen, kaksi lasikantta, muutama kasvi, taustakuva, lämpömittari ja koristeita. Mahdollista ostaa myös altaalle teetetty kaappi 50, joka ei ole tällä hetkellä käytössä.

Hinta: 200

98 litraa, metallikehykset, sisältäen suodattimen Crystal profit i80 ja lämmittimen (ostettu myös marraskuussa 2016), pohjasoran, valaisimen, lämpömittarin, koristeita, taustakuvan ja kasveja. Altaan mukana tulee sille teetetty kaappi.

Hinta 140

10 litraa, merkki aquael, jossa oma suodatin, valaisin ja lämmitin. Sisältää myös pohjasoran, taustakuvan, kasveja, sekä yhden koristeen.

Hinta 60

Kalastona tällä hetkellä:

142/ 2 x haarniskamonni, 2x kultakala (rescue tapauksia eli annetaan yli 300 litran altaaseen), 3x keltabarbi, 5x mustetra, 5x kirsikkabarbi, 2 x klovninuoliainen ja 2 x partamonni.

98/ 1x seepraraita ja aivan liikaa miekkapyrstöjä eli annetaan uusiin koteihin!

10/ sukarapuja 5 kpl

Kalat myydään joko altaiden mukana tai erikseen. ( Erikseen ostettaessa hinta sovitaan) Poikkeuksena kultakalat ja miekkapyrstöt, jotka annetaan mieluiten sopivan kokoisiin altaisiin.
Myös ruokia ja hoitotarvikkeita löytyy.
Altaiden silikonit hyvässä kunnossa, eli eivät vuoda mistään.

Myydään mieluiten täysi-ikäiselle. Alaikäisen ostajan kohdalla kaupat tehdään huoltajan kanssa. En lähde altaita/ kaloja tuomaan mihinkään, eli ainoastaan nouto ja omat kantajat mukaan. Tyhjennyksessä voin auttaa.

Ensisijaisesti yhteydenotot sähköpostilla

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat