Rantatontti omakotitalolle Saarijärveltä

Saarijärvi, Tarvaala

32 000 €

16 tam 19:31
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Tuumalantie 105
Ilmoittaja: Jukka

Ilmoituksen tiedot

Nyt myytävänä upea rantatontti omakotitalolle Kallinjärven etelärannalta Saarijärven Tarvaalasta, erinomaisten kulkuyhteyksien varrelta.

Rauhallisella puolen hehtaarin rinnetontilla on rakennusoikeutta jopa 600 kerrosneliömetriä, joten omakotitalo, autotalli ja rantasauna mahtuvat helposti. Omaa rantaviivaa tontilla on 70 metriä. Kaava on vahvistettu alueelle yleiskaavana 28.5.2016 osana viiden kylän yleiskaavaa.

Aurinkoinen, mutta suojaisa rinnetontti sijaitsee Saarijärven reitin (80km) varrella. Kallinjärven lounaispuolella sijaitsee Majakosken koskikalastuskohde ja yläpuolella Leuhunkosken voimalaitos, johon rakennetaan kalatie vuonna 2020.

Infra:
Viemäri ja vesijohto kulkevat tontin alapäästä yli tontin. Saarijärven Vesihuolto myy veden ja Ryöppälän-Kallinkosken vesiosuuskunta kerää jätevedet. Sähköliittymän saa Elenialta. Aurinkoinen sijainti sekä maaperä mahdollistavat myös uusiutuvat energiaratkaisut. Tieoikeus on Tuumalan yksityistien ja siitä lähtevän yksityistien kautta.

Sijainti:
-Tarvaalan ala-aste 3km
-Saarijärven keskusta 7km
-Äänekoski 31km
-Jyväskylä 59km

Voit tarkastella tonttia ympäröivää aluetta alla olevien linkkien kartoista:
-Kaavakartta (merkitty AP)
https://tinyurl.com/y28kruv3

-Maanmittauslaitoksen maastokartta:
https://tinyurl.com/y6ayp9qc

Tontti on määräala tilasta Tuumala 729-408-35-244, ja se on erillispalsta rannassa noin 1,2 hehtaarin alueesta. Ostajalla on halutessaan mahdollisuus keskustella koko 1,2 hehtaarin alueen ostosta.

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja Jukka Nikkilä 045-1321446

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja