Maatilan talouskeskus Merikarvialla

Merikarvia, Tuorila

295 000 €

17 mar 11:59
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Harvalantie 340
Ilmoittaja: Harri Hirvikoski

Ilmoituksen tiedot

Myydään maatilan talouskeskus n. 6 ha tontilla. Tonttialue jakaantuu seuraavasti: peltoa 0,65 ha, luonnonlaidunta 1,0 ha, metsäsaarekkeita 2,5 ha ja piha-aluetta 2,0 ha. Runsas rakennuskanta sisältää koti-, maatila-, matkailu- ja saharakennukset. Perinteisen maatalouden jälkeen tilalla on harjoitettu maatilamatkailua sekä puun jatkojalostusta.

Matkailu on käsittänyt tilauksesta ryhmille juhla- ym. tapahtumapalvelua. Harmaa, erähenkinen hirsimiljöö (5 kpl rakennuksia) tarjoaa oivat puitteet tapahtumien järjestämiseen, vuokraukseen tai omaan käyttöön Harvalantien toisella puolella. Vierasmajoitusta ei ole ollut. Voidaan myydä myös erikseen. Merikarvia on vireä matkailukunta. www.merikarvianmatkailu.fi.

Puun jatkojalostus on rahtisahausta Kara- pyörösahalla (vuosimalli 2000), puutavaran höyläystä (seitsemän kutterinen Jonsered- höyläkone), oman / välitetyn puutavaran ja polttopuun myyntiä.

Maatilan päärakennuksessa on kaksi erillistä asuntoa, 110 m2 ja 75 m2. Vesikeskuslämmitys. Erillinen lämpökeskus, pelletti.Käyttövesiputket vaihdettu 2018-2019.Sauna, pesuhuone ja wc;t remontoitu 2016. Kuntotarkastus tehty.
Talouskeskus hyvien kulkuyhteyksien varrella. Merikarvian keskustaan 10 min matka. Kunnassa hyvät palvelut. www.merikarvia.fi
Poriin 30 min matka.

Lisää kuvia https://hirvikoskentila.kuvat.fi/kuvat/
Katso video https://youtu.be/ANeLwQuOjnE

Onko tässä sinulle/perheellesi tulevaisuus elämänmakuiseen yrittämiseen ja asumiseen maaseudun rauhassa vireässä merenrantakunnassa?

Yhteydenotot ja tarkemmat tiedot
Harri ja Anne Hirvikoski Harvalantie 340 29790 TUORILA Puh. 0500 594658 (Harri) harvalansaha@gmail.com

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja