Myyntiedustajia Pohjois-Suomeen

Oulu, Äimärautio
25 syy 12:46

Ilmoituksen tiedot

Katso kaikki avoimet työpaikat verkkosivuiltamme:
https://www.smartiaremontit.fi/toihin-meille/

Smartia Oy on valtakunnallinen kodin energiatehokkuuden uudistaja ja remontontoija. Olemme myös yksi Suomen suurimmista kodin verkkokauppiaista. Onnellisia asiakkaitamme löydät aina Kotkasta - Utsjoelle ja toimintamme laatu onkin tuonut meille uusia asiakkaita yrityksemme jokaiselle sektorille. Smartia remontit ovat nyt kaikkien Suomalaisten saatavissa. Ketjumme työllistää tällä hetkellä n. 100 työlleen omistautunutta työntekijää. Haluaisitko sinä olla yksi MEISTÄ?

Liiketoimintamme kasvaa vahvasti! Vuoden 2016 kasvu on noin 30% ja tarvitsemme lisää tekijöitä kasvumme mahdollistamiseksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työpaikkoja virkeässä ja intoa puhkuvassa kasvavassa yrityksessä.

Oletko jo myynnin ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Etsitkö uusia haasteita? Palkaamme heti 10 uutta työntekijää eripuolille Suomea. Toimistomme sijaitsevat Oulussa, Vantaalla ja Porissa.

PALKKAAMME LISÄÄ MYYNTIEDUSTAJIA OULUUN (POHJOIS-SUOMI)

Nyt tarvitsemme paljon lisää myyntivoimaa ja palkkaammekin heti 10 uutta myyjää. Myymme asiakkaillemme avaimet käteen -toimituksina katto, - ikkuna- ja oviremontteja. Hyvän koulutuksensa ansiosta Smartian myyjä tuntee tuotteensa ja tarvekartoituksen pohjalta tekee asiakkaalle remonttikustannusarvion ja tekee kaupan fiksulla tyylillä. Asiakkailla on tarpeita ja meillä ainutlaatuisen hyvät ja kilpailukykyisesti hinnoitellut palvelutuotteet.

Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä työn kannalta.

Oletko kokenut myynnin konkari tai myyntityöstä haaveileva nouseva tähti? Ole yhteydessä ja hae paikkaa!

Palkkaus perustuu kiinteään osaan ja motivoivaan provisioon.

Lisätiedot ja hakemukset: Vesa Pohjola 0400-402518 tai vesa.pohjola@smartia.fi
Smartia Oy

Kallisenhaara 3
90400 Oulu

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja