Asiakashankkijoita Ouluun

Oulu, Äimärautio
3 jou 15:59
Tyyppi: Myydään
Linkki: Lisätiedot löydät verkkosivuiltamme
Kauppa: Smartia Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (90)

Ilmoituksen tiedot

Smartia Oy on valtakunnallinen kodin energiatehokkuuden uudistaja ja remontontoija. Olemme myös yksi Suomen suurimmista kodin verkkokauppiaista. Onnellisia asiakkaitamme löydät aina Kotkasta - Utsjoelle ja toimintamme laatu onkin tuonut meille uusia asiakkaita yrityksemme jokaiselle sektorille. Smartia remontit ovat nyt kaikkien Suomalaisten saatavissa. Ketjumme työllistää tällä hetkellä n. 100 työlleen omistautunutta työntekijää. Haluaisitko sinä olla yksi MEISTÄ?

Liiketoimintamme kasvaa vahvasti! Vuoden 2016 kasvu on noin 30% ja tarvitsemme lisää tekijöitä kasvumme mahdollistamiseksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työpaikkoja virkeässä ja intoa puhkuvassa kasvavassa yrityksessä.


Oletko jo myynnin ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Etsitkö uusia haasteita? Palkaamme heti 10 uutta työntekijää eripuolille Suomea. Toimistomme sijaitsevat Oulussa, Vantaalla ja Porissa.

PALKKAAMME 10 UUTTA ASIAKASHANKKIJAA (OULU)

Oulussa asiakashankkijamme tekevät työtä pääosin puhelimella ja osin myös Vantaan tyyliin kenttätyönä. Toimitilamme sijaitsee Limingantullissa, jonne on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Työ sopii mainiosti myös osa-aikatyöläisille kuten opiskelijoille, kotiäideille jne. Usealle se on myös ollut erinomainen pohjakoulutus tulevia myyjän tehtäviä varten...
Palkkaus perustuu kiinteään osaan ja motivoivaan provisioon.

Lisätiedot ja hakemukset: Christian Weckström 050-529 9310 tai christian.weckstrom@smartia.fi
Smartia Oy

Kallisenhaara 3
90400 Oulu

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja